Pokaż wyniki od 71 do 80 z 104

Wątek: Ceny 5D MkIII, MkIV itp.

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Ceny 5D MkIII, MkIV itp.

Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    Nie rozumiem do końca o co Tobie chodzi z tym czy widziałem czy nie te zdjęcie ? Tak widziałem, wiem jak wyglada oryginalna naklejka z nr. seryjnym oraz jest to też dokładnie opisane w procedurze cashbacku.
    Na podstawie tego pudełka, cashbacku nie będzie. Dla mnie to proste i logiczne. I uważasz, że nikt nie był w staie sam odkleić tej naklejki aby zorganizowac sobie kasę z casbacku (gdzies po drodze, z dystrybucji do klienta)? No kto miałby interes przeklejać naklejki, dystrybutor ? który trąbi o casback'u aby go potem nie wypłacić ? Sam sobie odpowiedz.

sklep euro... jest na liście sklepów biorących udział w casbacku, a to że sprzedaje towar z odklejonymi naklejkami wymaga raczej wyjaśnienia na poziomie dystrybutor-sklep, ale prawnik którego to spotkało chyba sobie poradzi z takim przypadkiem, raczej bez problemu
    Na obecną chwilę wygląda to tak, że najprawdopodobniej Euro wzięło z dytrybucji niemieckiej, co potwierdzałby fakt, że jeden pro dealer nie był w stanie zrealizować mojego zamówienia na ten model ze względu na brak dostępności u canon polska. Wstępnie się dowiedziałem, że niemiecki canon ma takie praktyki i zmienia naklejki na pudełku. Dlaczego to robi czy miałby to robić nie wiem. Sprawa jest w toku...
    Euro oczywiście rozpatruje przez tydzień reklamację i generalnie sugeruje, że to problem dystrybutora, a nie ich, bo oni nie odkleją i nie naklejają żadnych naklejek.

Problem z Canon Polska jest taki, że nie spieszą się w wyjaśnieniu mojej sprawy...
    Ostatnio edytowane przez Janeek ; 10-10-2016 o 14:05

Uprawnienia umieszczania postów