Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 104

Wątek: Ceny 5D MkIII, MkIV itp.

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Domyślnie Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Na allegro także są jakieś reguły. Jeśli wystawiają coś w cenie w której de facto nie jesteś w stanie tego kupić (bo np. usuną twoją ofertę) to co to jest jak nie żenada?
    Jak nie chcesz płacić prowizji allegro to nie sprzedajesz na allegro. Proste.
    Ale jeszcze nie dawno konkurencja internetowa też sobie pozwalała: japanfoto, lider24, valuebasket...
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    valuebasket...
    Jak skończył valuebasket to chyba wiadomo. Jeśli ktoś lubi czekać kilka miesięcy na dostawę towaru to bardzo proszę. Jak wiadomo cena czyni cuda.

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Vb padlo. Niektorzy wplacili ciezkie pieniadze, np moj kolega bo jak kupi tam to zaoszczedzi 1500. No i zaoszczedzil. 6k przeminelo z wiatrem.
    Takie sklepy wyrastaj jak grzyby po deszczu, a ludzie nadal szukaja okazji.

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Niska cena rozpala wyobraźnię. W przypadku 5DIV takie 13999 PLN sprawia, że człowiek realnie myśli o zmianie konpusu. Ryzyko - no cóż ...
    Swoje 5DII kupiłem w lider24 - czekałem 3 miesiące po wpłacie pełnej kwoty. Przez ten czas różnica ceny w stosunku do pewniejszych firm stopniała do 200 zł.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Początki nałogu Awatar biodar

w MM w Lublinie leży 5d mkIV za ok 17k - można pomacać/kupić jak ktoś nie widział jeszcze

Cytat Zamieszczone przez biodar Zobacz posta
    w MM w Lublinie leży 5d mkIV za ok 17k - można pomacać/kupić jak ktoś nie widział jeszcze
    Porównywanie Mcfoto, polskiej firmy z magazynem w PL i pełnym kontaktem z vb jest trochę nie na miejscu. Jak napisałam wcześniej obsługa w Pro Club to dopiero jest fatalna. Co do licytacji to ostatnio kupowałam iphony 7 i też wszędzie były licytacje 3100, a kup teraz 3400 z zaznaczeniem, że przy odbiorze osobistym cena 3100.

Tu nie dość, że macie ponad tysiąc złotych taniej - to jeszcze Wam niedobrze , ale jak już Wam sklepy które od kilku miesięcy mają na magazynie dany obiektyw i podnosząc ceny mówią, że Canon je podnosi - to wierzycie w kurs dollara (co innego, gdyby nie mieli na stanie i musieli ściągać od canona po wyższej cenie hurtowej). Jako, że mieszkam w Wielkiej Brytanii to mogę Wam napisać, że faktycznie tu jest tendencja do wspierania małych firm, a u nas w Polsce jak widać .

Nie wiem Cichy w jaki sposób z nimi rozmawiałeś, ale u mnie bez problemu i bardzo miło, zostałam o wszystkim poinformowana i też w miły sposób wszystko mi doradzili.
    Ostatnio edytowane przez EdytaP ; 07-10-2016 o 08:32

Pełne uzależnienie Awatar adawro
    Miasto
    Ursynów

Cytat Zamieszczone przez EdytaP Zobacz posta
    Jak napisałam wcześniej obsługa w Pro Club to dopiero jest fatalna.
    Pro Club to właściwie to samo co serwis na Żytniej (chyba ci sami ludzie postanowili otworzyć sklep) a że to serwis gwarancyjny to za bardzo w piórka obrośli.
    jest wiele innych Pro-Dealerów w Polsce - ja sobie chwalę "Cyfrowe-PL" a przynajmniej salon w CH Land w Warszawie, oraz Fotoformę.
    R3 + RF85LDS

Pełne uzależnienie Awatar adawro
    Miasto
    Ursynów

Jak napisałam wcześniej obsługa w Pro Club to dopiero jest fatalna.
    Pro Club to właściwie to samo co serwis na Żytniej (chyba ci sami ludzie postanowili otworzyć sklep) a że to serwis gwarancyjny to za bardzo w piórka obrośli.
    jest wiele innych Pro-Dealerów w Polsce - ja sobie chwalę "Cyfrowe-PL" a przynajmniej salon w CH Land w Warszawie, oraz Fotoformę.
    R3 + RF85LDS

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Tu nie dość, że macie ponad tysiąc złotych taniej - to jeszcze Wam niedobrze , ale jak już Wam sklepy które od kilku miesięcy mają na magazynie dany obiektyw i podnosząc ceny mówią, że Canon je podnosi - to wierzycie w kurs dollara (co innego, gdyby nie mieli na stanie i musieli ściągać od canona po wyższej cenie hurtowej).
    Mechanizm działania cen Canona w Polsce i ich "wymuszania" był już tutaj opisywany - może warto się jednak z nim najpierw zapoznać?

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Edytko widze ze krotko jestes na forum i z fotografia chyba zaczynasz :-)
    Canon ma swoja polityke i to po ile zakupili sprzet ich sprzedawcy nie ma znaczenia. Chcesz nadal sprzedawac sprzet i zarabiac no to sie musisz zastosowac do ich wytycznych. Wspolpraca z Canonem nie jest prosta.

Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów