Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 104

Wątek: Ceny 5D MkIII, MkIV itp.

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: Ceny 5D MkIII, MkIV itp.

85/1.8 za to poszło w góre po ogłoszeniu cashbacka.

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    85/1.8 za to poszło w góre po ogłoszeniu cashbacka.
    cena 70-200 ii poszła przez 5 dni w górę o 300zł Sigma trzyma cenę, może to znak
    Ostatnio edytowane przez EdytaP ; 11-10-2016 o 08:28

Pełne uzależnienie
    Miasto

Domyślnie Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez Janeek Zobacz posta
    mojego 5dm3 kupiłem w lutym i zapłaciłem 9900 gdzie na ceneo były za 13 000.

http://images84.fotosik.pl/59/7b4633cbe71234fb.jpg
    Podwyżki cen produktów Canon i Nikon po Nowym Roku - Optyczne.pl

Prawdopodobnie trafiłeś w okienko kiedy jeszcze była stara dostawa na magazynie a nie zdążyła dotrzeć nowa już ze zmienionym cennikiem. Chwała ci za to że sobie upolowałeś ten aparat w takie cenie bo to zawsze cieszy jak któryś tysiąc zostaje w kieszeni ale teraz nie w****iaj ludzi dookoła bo aktualnie o tej porze roku to sobie szarej maści mogą kupić a nie EOS 5D Mark III poniżej 10000 zł w sieciach sprzedaży znajdujących się na terytorium Polski a wymienionych tutaj Jesienne promocje - Canon Polska

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez mkamelg Zobacz posta
    Podwyżki cen produktów Canon i Nikon po Nowym Roku - Optyczne.pl

Prawdopodobnie trafiłeś w okienko kiedy jeszcze była stara dostawa na magazynie a nie zdążyła dotrzeć nowa już ze zmienionym cennikiem. Chwała ci za to że sobie upolowałeś ten aparat w takie cenie bo to zawsze cieszy jak któryś tysiąc zostaje w kieszeni ale teraz nie w****iaj ludzi dookoła bo aktualnie o tej porze roku to sobie szarej maści mogą kupić a nie EOS 5D Mark III poniżej 10000 zł w sieciach sprzedaży znajdujących się na terytorium Polski a wymienionych tutaj Jesienne promocje - Canon Polska
    JAKA STARA DOSTAWA!!! o czym Wy w ogóle opowiadacie, teraz ten 5d mark 3 kosztuje ok 10 500-11000 wszędzie a w lutym był droższy. Więc bajki, o tych podwyżkach.

Ja nie wiem... czy do Was nie trafia, że Media Markt miało promocje w zeszłym miesiącu i można było wyhaczyć za 8300zł! Wystarczyło wejść do sklepu internetowego MM znaleźć 5d mark III wrzucić do koszyka MIMO ku%$(* ceny 11000 czy 12000, potem wybrać płatność gotówką i odbiór w markecie a następnie przeglądać sklepy w poszukiwaniu najtańszej ceny. POTEM!!!! Jak ktoś znajdzie tą najniższą (bo ceny mogą być w każdym markecie inne) wystarczy pójść do najbliższego marketu, następnie udać się do kierownika i prosić o rabat powołując się na dany sklep. Jak ludzie są nieporadni życiowo to kupują normalnie i płaczą na forach o link do sklepu. Mi to zwisa i powiewa co sobie kolega 7four czy inny kupi i za ile, ale szukać ofert nikomu i jeszcze może negocjować cenę z kierownikiem czy właścicielem nie będę.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Niestety sklep McFoto olał moje zapytanie o chęć zakupu 5DIV od ręki i płatność przy odbiorze. Choć jak sami zapewniają na aukcji jest taka możliwość. Jak widać nie zależy im. No cóż mogą sobie wybierać klientów

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Niestety sklep McFoto olał moje zapytanie o chęć zakupu 5DIV od ręki i płatność przy odbiorze. Choć jak sami zapewniają na aukcji jest taka możliwość. Jak widać nie zależy im. No cóż mogą sobie wybierać klientów
    Sklep McFoto zazwyczaj olewa. Jezeli faktycznie chcesz kupic aparat w dobrej cenie z (najczęściej) Niemiec, ale z pewna gwarancją to polecam Gandini.

Dopiero zaczyna

Wykopuję... bo jestem internetowym moronem i sprawdzam ceny na ceneo i na nim będę bazował... MkIII jest w tej chwili do wzięcia za 10.400-10.700. Pomijając już fakt trwających wyborów w USA i ich wpływu na cenę dolara (choć też pytanie w jakim czasie rynek sprzętu w PL na takie wahania reaguje, bo raczej Clinton wygra i $$$ pójdzie w górę) proponowalibyście jeszcze przeczekać z zakupem na jakieś wyprzedaże czy brać póki jest bo też słyszałem, że Canon chce go wycofać ze sprzedaży? Czy może mkIV po wycofaniu mkIII będzie latał po 12-13k?

Pełne uzależnienie Awatar adawro
    Miasto
    Ursynów

No i Clinton raczej nie wygrała. Dolar w dół. Canon nie po to tworzy nowy model aby stary dalej produkować, więc nie "chce wycofać", ale "już wycofał" i linie produkcyjne od paru miesięcy były przestawione na nowy aby zapewnić hurtowniom duże dostawy na premierę, a teraz tylko zużywa zapasy magazynowe. Stary model co miał stanieć to staniał i prędzej zniknie ze sklepów niż doczekasz się znacząco niższej ceny. Nowy stanieje ale nie o tyle co byś chciał i nie tak prędko - czyli za rok. Tak było, jest i zawsze będzie w przypadku Canona.
    Moja rada jest taka - kupuj taki korpus na jaki Ciebie w tej chwili maksymalnie stać i skup się na zdjęciach.
    R3 + RF85LDS

Pełne uzależnienie
    Miasto

Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów