Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: okolice londynu

smigielsky.art
    Guest

Domyślnie okolice londynu

czy jest ktos na forum z londynu i okolic.z checia wybiore sie z kims na focenie.

Bywalec Awatar pejot
    Miasto
    B-stok

Domyślnie

Prawdopodobnie za miesiąc przeprowadzę się na jakiś czas, albo na stałe do Londynu- wtedy się do Ciebie odezwę, i z przyjemnością wyskoczę gdzieś z aparatem. Tymczasem zapraszam do siebie, jeśli będziesz w okolicach Manchesteru, daj znać.

Czy ktoś jeszcze z forum mieszka w uk? Niegłupim pomysłem byłoby się zorganizować, i wyskoczyć np. do Cumbrii (zdjęcia z tej krainy na PBase albo u mnie w stopce)

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Asterix tez sie kreci po wyspie ;-)

Bywalec Awatar pejot
    Miasto
    B-stok

Domyślnie

Wiem, tylko że zalatany straszliwie.... Jest nas tylko trzech?...

smigielsky.art
    Guest

Domyślnie

jak wiekszosc z nas,praca i praca, a czasu na focenie niestety brak.a pomysl z zebraniem sie jest calkiem ok. fajnym miejscem na krajobrazy jest Woodstock kolo Oxfordu.cudowne miejsce.czekam na wiesci Pejot

Bywalec Awatar pejot
    Miasto
    B-stok

Domyślnie

Kude, daleko ode mnie... u mnie tak się składa, że jak już gdzieś jade to przeważnie na północ (Szkocja)... albo zachód (Walia). Od dawna planuje południe, zwłaszcza, że mam przyjaciół w Hastings (St. Leonards on the Sea), i w Londynie.

Może pokażesz nam kilka zdjęć z tego Woodstock? Przynajmniej ja z chęcią obejrzę. Google Earth jest w tym miejscu mocno niewyraźne, więc naewt nie wiem, czego tam się spodziewać.

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Mam do ziomkow z UK pytanie
    otoz prawdopodobnie wkrotce zostanie mi przedstawiona oferta pracy z pewnej firmy w London, UK. Mozecie rzucic swiatlo jakie sa przyblizone koszty zycia w Londynie? Czytalem troche na necie i wedlug moich wyliczen powinienem sobie liczyc ok. 20 000 funtow rocznie na zycie. Jak to jest w Waszego punktu widzenia? Aha, fajnie sie mieszka w Londynie?

Początki nałogu Awatar AGO
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

yasin: moze okresl sie jak chcesz mieszkac tzn. gdzie, jakie duze mieszkanie, itp.
    bo rostrzal jest O G R O M N Y.
    Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
    Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Hmm, powiedzmy wynajecie kawalerki, cos takiego jak to mieszkanie. Czy ta cena to jest standard, czy mozna znalesc cos tanszego? Chyba najwieksze koszty to mieszkanie i jedzienie

Początki nałogu Awatar AGO
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

to chyba kolegom z london'u pomoze w pomocy tobie
    Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
    Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl

Uprawnienia umieszczania postów