wiesz co ja sigmę 35mm art miałem przez jakieś 2 tygodnie, a potem jednak wymieniłem na 50mm art, który mam do dziś. Z sigmy byłem w sumie zadowolony, ale ostatnio po Twoich sugestiach zobaczyłem, że AF robi robotę w tym Canonie i jest cashback![]()
Ja na pudełku też mam naklejone kolejne naklejki, dodatkowo są one przekreślone flamastrem. Z canon dostałem odpowiedź, że jeżeli są czytelne EAN i nr seryjny to nie będzie problemu. Musisz mieć te numery na pudełku, potwierdź u canona. Dziwne bo euro jest na liście partnerów tej promocji.
Właśnie u mnie jest lipa bo naklejka z nr seryjnym jest jakby odklejona i na jej miejsce przyklejona inna. W ogóle z tego co wstępnie nieoficjalnie się dowiedziałem takie praktyki czyni niemiecki Canon i być moze Euro wzięło po prostu z dystrybucji niemieckiej. Niestety Canon polska zbyt szybki w wyjaśnianiu spraw nie jest. Euro oczywiście rozkłada ręce i mówi, że takie dostają i takie wysyłają nic nie naklejają i nie nie odklejają.
Niezła zamyła. O czym jest ten wątek? Skoro nie ma w canonie caskback'u na 70-200/2.8 II.
Cytuję " ... Generalnie chce uzyskać cashback na ten sprzęt ..."
Cashback - Canon Polska - w okresie 16.05.2016 - 31.07.2016.
Umknęły Panu jakieś 3 miesiące.
Mamy październik i wątek założony w październiku, "dziś dotarł do mnie" tak widnieje w pierwszym poście.
Jesienne promocje - Canon Polska
Niezła zmyłka z tą pseudo zmyłką, czytając ten wątek i taki o cenach 5d3 widzę że zaciąłeś się strasznie na autora.... I próbujesz teraz udowodnić za wszelką cenę że czarne jest białe?
Ostatnio edytowane przez VRx ; 10-10-2016 o 15:32
trzy zoomy na krzyż
a to przepraszam, widocznie google , canon, cashback - nie wypluwa tego co trzeba i kieruje na stare linki.
http://www.canon.pl/cashback/
Osobiste wycieczki sobie daruj. Jak ktos twierdzi że jest dostępny mkIII poniżej 10tyś, to z chęcią flaszkę postawię jak mi poda linka.
Ostatnio edytowane przez 7four ; 10-10-2016 o 15:39
Niezła zmyłka z tym google: https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=canon+cashback
Drugi link
Łatwo tak kogoś obrzucać....
trzy zoomy na krzyż
Ostatnio edytowane przez 7four ; 10-10-2016 o 16:00