Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Canon 70-200 IS II L - problem z nr seryjnym na pudełku.

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie Odp: Canon 70-200 IS II L - problem z nr seryjnym na pudełku.

Cytat Zamieszczone przez Janeek Zobacz posta
    xxkomarxx właśnie z obu, bo o tym 35 l ii myślałem.
    A to musisz popytać co z tym fantem robić. Niestety Canon Polska jest mocno upierdliwy z tymi pudełkami.
    To mówisz że sigma idzie pod młotek :P

Początki nałogu

wiesz co ja sigmę 35mm art miałem przez jakieś 2 tygodnie, a potem jednak wymieniłem na 50mm art, który mam do dziś. Z sigmy byłem w sumie zadowolony, ale ostatnio po Twoich sugestiach zobaczyłem, że AF robi robotę w tym Canonie i jest cashback

Coś już napisał Awatar ralf
    Miasto
    Kraków

Ja na pudełku też mam naklejone kolejne naklejki, dodatkowo są one przekreślone flamastrem. Z canon dostałem odpowiedź, że jeżeli są czytelne EAN i nr seryjny to nie będzie problemu. Musisz mieć te numery na pudełku, potwierdź u canona. Dziwne bo euro jest na liście partnerów tej promocji.

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez ralf Zobacz posta
    Ja na pudełku też mam naklejone kolejne naklejki, dodatkowo są one przekreślone flamastrem. Z canon dostałem odpowiedź, że jeżeli są czytelne EAN i nr seryjny to nie będzie problemu. Musisz mieć te numery na pudełku, potwierdź u canona. Dziwne bo euro jest na liście partnerów tej promocji.
    Właśnie u mnie jest lipa bo naklejka z nr seryjnym jest jakby odklejona i na jej miejsce przyklejona inna. W ogóle z tego co wstępnie nieoficjalnie się dowiedziałem takie praktyki czyni niemiecki Canon i być moze Euro wzięło po prostu z dystrybucji niemieckiej. Niestety Canon polska zbyt szybki w wyjaśnianiu spraw nie jest. Euro oczywiście rozkłada ręce i mówi, że takie dostają i takie wysyłają nic nie naklejają i nie nie odklejają.

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez Janeek Zobacz posta
    Panowie mam problem. Postanowiłem wymienić mojego wysłużonego canona 70-200 is II na nowy model i mam problem. Dziś przyszła do mnie nówka sztuka (specjalnie dla mnie zamawiana z Euro RTV) i... na pudełku nie ma nr seryjnego (wygląda jakby był odklejony) i naklejony inny kod kreskowy :/. Generalnie chce uzyskać cashback na ten sprzęt i nie wiem o co chodzi. Sam obiektyw jest ok, wygląda na fabrycznie zapakowany i ma wybity nr seryjny z początkiem 42 czyli June 2016. Nie ma też na pudełku znaczka Canon Polska - ktokolwiek widział ktokolwiek wie...? Poniżej foto (ja zamazałem kod)

http://images81.fotosik.pl/58/e2f6ed2bf95c8f1d.jpg
    Niezła zamyła. O czym jest ten wątek? Skoro nie ma w canonie caskback'u na 70-200/2.8 II.
    Cytuję " ... Generalnie chce uzyskać cashback na ten sprzęt ..."
    Cashback - Canon Polska - w okresie 16.05.2016 - 31.07.2016.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    Niezła zamyła. O czym jest ten wątek? Skoro nie ma w canonie caskback'u na 70-200/2.8 II.
    Cytuję " ... Generalnie chce uzyskać cashback na ten sprzęt ..."
    Cashback - Canon Polska - w okresie 16.05.2016 - 31.07.2016.
    Umknęły Panu jakieś 3 miesiące.
    Mamy październik i wątek założony w październiku, "dziś dotarł do mnie" tak widnieje w pierwszym poście.
    Jesienne promocje - Canon Polska

Niezła zmyłka z tą pseudo zmyłką, czytając ten wątek i taki o cenach 5d3 widzę że zaciąłeś się strasznie na autora.... I próbujesz teraz udowodnić za wszelką cenę że czarne jest białe?
    Ostatnio edytowane przez VRx ; 10-10-2016 o 15:32
    trzy zoomy na krzyż

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez VRx Zobacz posta
    Umknęły Panu jakieś 3 miesiące.
    Mamy październik i wątek założony w październiku, "dziś dotarł do mnie" tak widnieje w pierwszym poście.
    Jesienne promocje - Canon Polska

Niezła zmyłka z tą pseudo zmyłką, czytając ten wątek i taki o cenach 5d3 widzę że zaciąłeś się strasznie na autora.... I próbujesz teraz udowodnić za wszelką cenę że czarne jest białe?
    a to przepraszam, widocznie google , canon, cashback - nie wypluwa tego co trzeba i kieruje na stare linki.

http://www.canon.pl/cashback/

Osobiste wycieczki sobie daruj. Jak ktos twierdzi że jest dostępny mkIII poniżej 10tyś, to z chęcią flaszkę postawię jak mi poda linka.
    Ostatnio edytowane przez 7four ; 10-10-2016 o 15:39

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    a to przepraszam, widocznie google , canon, cashback - nie wypluwa tego co trzeba i kieruje na stare linki.

Cashback - Canon Polska
    Niezła zmyłka z tym google: https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=canon+cashback
    Drugi link
    Łatwo tak kogoś obrzucać....
    trzy zoomy na krzyż

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez VRx Zobacz posta
    Niezła zmyłka z tym google: https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=canon+cashback
    Drugi link
    Łatwo tak kogoś obrzucać....
    Jeżeli widzisz że ktoś kogoś obrzuca, to nie mój problem.

Dlatego jak widac po linku z cashback, serio z checią poznam sklep gdzie kupie w tej cenie mkIII, bo widocznie jestem ... jakie to bylo określenie ?
    Kierowane do kogos innego, ale to raczej nazwałbym obrzucaniem.
    Ostatnio edytowane przez 7four ; 10-10-2016 o 16:00

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów