Witam wszystkich serdecznie
Muszę powiedzieć, ze moja dusza canoniera zostałą zraniona podczas oglądania tej reklamy :
http://www.rowerydwa.com/mateusz/Inne/zywiec.mpg
Chyba przestanę pić Żywca![]()
Witam wszystkich serdecznie
Muszę powiedzieć, ze moja dusza canoniera zostałą zraniona podczas oglądania tej reklamy :
http://www.rowerydwa.com/mateusz/Inne/zywiec.mpg
Chyba przestanę pić Żywca![]()
troche juz nie na czasie ;-)
na forum Nikona tez nie uszlo to uwadze forumowiczow ;-)
ale zeby od razu rezygnowac z Żywca ;-)![]()
swoja droga - czy to aby nie jest nazbyt ewidentna kryptoreklama ;-) ??
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 24-04-2006 o 20:55
Ja piję żywca, mając na uwadze, że w kategorii piw jest na poziomie Nikona. Na wyjątkowe okazje kupuję sobie coś klasy Canon.
I wszystko gra.
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
Pięknie powiedzianeZamieszczone przez JSK
Gdzies czytałem, zeby nie wywoływać wojen między Nikonem a Canonem - to takie wojny juz był ? Na czym one polegały ? Wybaczcie moje pytania, ale nowy jestem
![]()
Takich wojen były tysiące... wielu zacnych Canonierów własna piersia broniło dobrego imienia jedynie słusznego systemu przed hordami żółtych agresorów...![]()
![]()
a tak powaznie to wystarczy rzucic temat pt:. Jaki aparat kupić Canon XXXXD czy Nikon DXXXX i zalążek wojny gotowy. Jedni drugim beda udawadniać wyzszośc jednego systemu nad drugim, będa wygrzebywać w sieci różne testy, pstrykać mury ceglane oraz nieba na ISO3200, obrzucać się kalumniami a efekt jest na koncu taki sam, tzn pytający nic nie wie i kupuje Olympusa
dajmy na to. Generalnie paranoja
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Znaczy Minolta, tak?Zamieszczone przez Raff
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Nieee, piję bo lubięZamieszczone przez piast9
A Żywiec dla mnie taki sobie... Warkę wolę! Analogii nie szukam. Nikon ma niekwestionowaną pozycję na rynku fotograficznym. Zawsze szanowałem Nikona, choć mój wybór padł na Canona, bo bardziej mi leży. I tak już zostało
Nikona w łapie nie lubię i tyle, menu też nie teges. W dobie cyfry Canon ciut wyprzedza Nikona, ale z pewnością to dwa najważniejsze systemy na rynku.
Dla przeciętnego użytkownika piwa firma Canon może się bardziej kojarzyć np. z drukarką do komputera niż aparatem, dlatego pewnie wybrali markę Nikon, która jest tak samo dobrze rozpoznawalna a jest kojarzona tylko z branżą fotograficzną
to mogli dac choc maszyne do pisania i dopisek "prawie jak Canon"Zamieszczone przez maro25
![]()
![]()