Pokaż wyniki od 1 do 10 z 115

Wątek: Wybór stałki 35mm

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Wybór stałki 35mm

Panowie jak to jest z tym Af w Sigmie? 3 dzień przeszukuje już internety i każdy poleca co ma.. jedni przechodzą z canona na sigme inni idą w drugą strone.
    Początkowo ma być to obiektyw na rodzine kotlety ale z czasem chcialbym się wkręcić w coś poważniejszego. I tutaj pytanie przy 6D 'zaryzykować' i kupić simge? Nie straszne mi gabaryty, jedynie czego się boję to problemy z Af o ktorych wszyscy tak walą na około . Czy lepiej kupić 35IS?

Z góry dzięki za pomoc

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Cytat Zamieszczone przez christoo Zobacz posta
    Panowie jak to jest z tym Af w Sigmie? 3 dzień przeszukuje już internety i każdy poleca co ma.. jedni przechodzą z canona na sigme inni idą w drugą strone.
    Początkowo ma być to obiektyw na rodzine kotlety ale z czasem chcialbym się wkręcić w coś poważniejszego. I tutaj pytanie przy 6D 'zaryzykować' i kupić simge? Nie straszne mi gabaryty, jedynie czego się boję to problemy z Af o ktorych wszyscy tak walą na około . Czy lepiej kupić 35IS?

Z góry dzięki za pomoc
    Idź do sklepu, podłącz i sam sprawdź. Możesz też zamówić przez internet i sprawdzić (ryzykujesz tylko koszty wysyłki ewentualnie). Skoro jak sam zauważyłeś są różne opinie to też możesz być w tych co będą zadowoleni lub w tych co nie będą zadowoleni...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez christoo Zobacz posta
    Panowie jak to jest z tym Af w Sigmie? 3 dzień przeszukuje już internety i każdy poleca co ma..
    Zwolnij miejsce w skrzynce
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Zwolnij miejsce w skrzynce
    wyczyszczona

Uprawnienia umieszczania postów