Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: I co ja robię tu...? uułuuuu

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    ..........no i pochwal sie od czasu do czasu jednym zdjeciem, najlepszym z kazdej 100... sztuka selekcji tez jast wazna, zwlascza w foto ;-)
    Dokładnie, jak już wyjdzie coś "w miarę" to pokaż, nie ma co się szczypać, wielu swoich błędów sam nie zobaczysz, a na forum nic się nie ukryje .

Zajżyj też do Szkoły Fotografii CB, warto przeczytać wykłady i dyskusje.

I szukać, pytać, pstrykać.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Bywalec
    Miasto
    Ełk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemoc
    Dokładnie, jak już wyjdzie coś "w miarę" to pokaż, nie ma co się szczypać, wielu swoich błędów sam nie zobaczysz, a na forum nic się nie ukryje .

Zajżyj też do Szkoły Fotografii CB, warto przeczytać wykłady i dyskusje.

I szukać, pytać, pstrykać.
    Własnie dziś odważyłem się wypowiedzieć własne zdanie ad lekcja #1 i nie weszło - cenzura czy co?

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez A610
    Własnie dziś odważyłem się wypowiedzieć własne zdanie ad lekcja #1 i nie weszło - cenzura czy co?
    Szkoła CB to forum moderowane, musisz poczekać aż "władza" w osobie moderatora dopuści Twój głos. Ja już z jedną kwestią 2 dni czekam, ale cóż takie życie.:wink:
    Pozdrawiam

PrzemoC

Bywalec
    Miasto
    Ełk

Domyślnie

Dzięki za rady, nie odkrywacie odpowiedzi na ostatnią część pytania "W jaki sposób sami zaczynaliście, jak doszliście do wiedzy i umiejętności?".

Moze się mylę, ale czuję, że powinienem zacząć od kompozycji i tematu; problemy techniczne powinny wyjść same i dadzą się udoskonalić, pozwolę sobie w tym miejscu skopiować cytat S. Sachno "Już dawno stwierdzono, że seks mieści się w mózgu, a nie w sprzęcie".

Może ktoś mi podpowie, co powinienem zobczyć w wodzie i lesie, to mam pod ręką.

Bywalec
    Miasto
    Ełk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemoc
    Szkoła CB to forum moderowane, musisz poczekać aż "władza" w osobie moderatora dopuści Twój głos. Ja już z jedną kwestią 2 dni czekam, ale cóż takie życie.:wink:

ciebie za samego Nicka nie powinni dopuszczać

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez A610
    ciebie za samego Nicka nie powinni dopuszczać
    Kto to wie ? Może przez to jestem jakoś szczególnie obserwowany?

A mój Nick to tylko imię i pierwsza litera nazwiska. Więc chyba jestem niewinny.

A poważnie, to na CB istnieje raczej atmosferta tolerancji, można ciekawie podyskutować i poczytać o różnych problemach i aspektach fotografii. Na początkowym etapie (też jestem w tym miejscu) fotografowania możesz znaleźć tu odpowiedzi na 99% Twoich pytań.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów