Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: Canon 35 mm f2,0 USM czy Canon 24-70 f

Widok wątkowy

Coś już napisał
    Miasto
    Slupca

Domyślnie Odp: Canon 35 mm f2,0 USM czy Canon 24-70 f

Cytat Zamieszczone przez max5 Zobacz posta
    Idzie zima i zimne kolory brrrr można kupić ocieplacz w formie filtra sky, lub ocieplać na piecu typu PS.
    Trzymaj się 1 planu i szukaj tego kursu, przeczytać coś mądrego też by się przydało, a przede wszystkim nie licz klatek nabitych na licznik tylko poznawaj możliwości puszki, to jak auto, jak pokierujesz tak pojedziesz. Elka czy Ilona sprawy nie załatwi, trzeba je popieścić by były ciepłe czy gorące, wszystko w Twoich rękach.
    cała prawda i napisana z dobrym humorem.
    Wiem że doświadczenie dobrego fotografa jest bezcenne i pozwala zobaczyć swoje błędy; wówczas nabierasz wiatru w skrzydła, bo wiesz już co i jak.
    Myślę, że laikiem nie jestem. ale brakuje mi jeszcze trochę wiedzy tej praktycznej nie książkowej. Kupiłem pełną klatkę, bo mogę sobie w tej chwili na nią pozwolić chcąc, aby moje zdjęcia były lepsze. Wiem wiem to nie aparat robi zdjęcia tylko My, ale dobry sprzęt tez potrzebny. Zmieniłem też system i cały czas poznaje możliwości obiektywów marki Canon a korpus w postaci 5D mark I jest obecnie najtańszą opcją na rynku i do tego bardzo zachwalaną.
    Chętnie nawiążę kontakt z doświadczonym Fotografem, który zechce mi poświecić czas.
    Ostatnio edytowane przez Smigaacz ; 22-09-2016 o 18:43

Uprawnienia umieszczania postów