Strona 11 z 38 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 372

Wątek: Sigma 85mm f/1.4 ART juz jest :D

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Domyślnie Odp: Sigma 85mm f/1.4 ART juz jest :D

wystarczy popatrzyć na zawodowców żeby znać odpowiedz
    biało jak na Arktyce
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Cytat Zamieszczone przez Janeek Zobacz posta
    Moje boje są tylko i wyłącznie z nudów. Tak jak wspomniałem, mam i sigmy i Canony i szczerze mówiąc ani to ani to mnie nie zawodzi. Ok, nie jestem zawodowcem, ale mam nieodparte wrażenie, że to nie zawodowcy kupują wyłącznie sprzęt Canona a właśnie entuzjaści/niezawodowcy. Wystarczy poczytać posty co poniektórych. Można wręcz czasami odnieść wrażenie, że obiektyw który zaczyna się od f1.2 nie powinien mieć f5 bo to wręcz grzech nie robić na 1.2. Tak jest seriooo... jeden to nawet jak mu napisałem, że portrety to raczej na 1.2 czy 1.4 się nieczęsto robi to stwierdził, że bzdury opowiadam . Może gdyby poszedł to "zawodowca" który by mu odpowiedział "nie mogę sobie pozwolić na tylko jedno oko ostre" to by uwierzył. Pomijam oczywiście sytuacje skrajne takie jak mają np. ślubniacy - deficyt światła itp.

Z Twoim ostatnim zdaniem bym się nawet zgodził, ale... nie rozumiem tego hejtu na Sigmę za AF i tej podniety Zeissami. I co biedny zeiss ma zrobić... jego manualny af jest kompletnie dysfunkcyjny, cena taka że Canon blednie i jeszcze skierowany niby do amatora, bo pros chce mieć af.
    Nie masz co robic i dlatego prowadzisz walki. Nie jestes zawodowcem co ciagle powtarzasz. Nikt nie widzial Twoich prac a mowisz ze dla Ciebie licza sie zdjecia, ciagle powtarzasz ze cie stac na wszystko. Moze zamiast przekonywac nas i siebie wez ten 5dsr do reki zaloz na niego szklo i idz robic zdjecia skoro masz nadmiar czasu

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Nie masz co robic i dlatego prowadzisz walki. Nie jestes zawodowcem co ciagle powtarzasz. Nikt nie widzial Twoich prac a mowisz ze dla Ciebie licza sie zdjecia, ciagle powtarzasz ze cie stac na wszystko. Moze zamiast przekonywac nas i siebie wez ten 5dsr do reki zaloz na niego szklo i idz robic zdjecia skoro masz nadmiar czasu
    A Ty panie wrzuć tam do swojego wątku jakieś nowe kobity o których żona nie wie
    SONY

Miasto

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    A Ty panie wrzuć tam do swojego wątku jakieś nowe kobity o których żona nie wie
    Haha. Beda i kobitki. Dobrze ze zona tu nie zaglada :-)
    Ale na wszelki wypadek zona wie o wszystkich.
    Ostatnio edytowane przez xxkomarxx ; 07-11-2016 o 14:03

Początki nałogu

xxkomarxx no wiesz, taki najazd na mnie Masz chłopie pierwsze lepsze, bez żadnej obróbki tylko zmniejszone do 50% w jpg. Wrzucam jakaś elkę, żeby nie było, że nie mam. Sigma 35mm na f1.4.

UWAGA!!! TO ZDJĘCIE PRZEDSTAWIA SIGMĘ 35mm a nie 85mm ART i stanowi OFF TOP.

Miasto

Panie mi nie chodzi bys mi swoj sprzet pokazywal. Zakladaj watek i pokazuj prace. Szkla to tylko narzedzie :-)

Pełne uzależnienie Awatar aptur

UWAGA!!! TO ZDJĘCIE PRZEDSTAWIA SIGMĘ 35mm a nie 85mm ART

Coś chyba nie wyszło...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Z Twoim ostatnim zdaniem bym się nawet zgodził, ale... nie rozumiem tego hejtu na Sigmę za AF i tej podniety Zeissami. I co biedny zeiss ma zrobić... jego manualny af jest kompletnie dysfunkcyjny, cena taka że Canon blednie i jeszcze skierowany niby do amatora, bo pros chce mieć af.
    Nie wiem co ma zrobić i też mnie dziwi, że ludzie to kupują . Ale co dopiero powiedzieć o manualnych obiektywach serii C - przy nich ceny zeissów są wręcz okazyjne .

Nikt nie widzial Twoich prac a mowisz ze dla Ciebie licza sie zdjecia, ciagle powtarzasz ze cie stac na wszystko. Moze zamiast przekonywac nas i siebie wez ten 5dsr do reki zaloz na niego szklo i idz robic zdjecia skoro masz nadmiar czasu
    Nikt nie ma obowiązku tu pokazywać zdjęć, a argument że jak ktoś nie publikuje zdjęć na forum to już nie może nic powiedzieć na temat sprzętu jest z gatunku tych, co to zabraniają powiedzieć czy film się podobał czy nie jak się nie kręci filmów .
    Proponowałbym nie ciągnąć tego wątku, bo to się zawsze kończy jednakowo czyli atakami personalnymi.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-11-2016 o 15:17
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto

Ależ zapewniam Cię, że tak nie będzie. Ot dyskusja.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

:d
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-11-2016 o 17:22
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 11 z 38 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów