Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: BF i FF a gwarancja Canon Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donald7000
    ... ciesze sie ze jednak problem FF i BF jest dosc sporadyczny.
    Dość szybko wydajesz opinię. Na mój gust powinieneś poczekać. Myślę, że FF BF to nie jest największy problem 350D. To się da wyregulować. Ja ostatnio zauważyłem, że AF strzela jak chce Po prostu chyba nie jest najlepszy, ale cóż na 1-nkę mnie nie stać.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Od nowości miałem BF w 30D. Oddałem do regulacji na Żytnią i tak wyregulowali że dla odmiany zrobili FF. Z 50 1.4 był tak duży że cel nie mieścił się w GO. Oddałem drugi raz ze swoimi obiektywami 50 1.4 i 85 1.8. Po regulacji technik stwierdził że z moimi obiektywami jest teraz dobrze ale jak przypnie swój referencyjny 85 1.8 to źle i się głośno zastanawiał czy na pewno ten jego jest dobry . Po ostatnich zdjęciach widzę że jednak znowu źle wyregulował bo z 85 1.8 mam lekki BF (ale od biedy można go przeżyć) a z 50 1.4 90% GO jest za celem .
    Powinni udostępnić do cholery ten soft do regulacji ludziom to sam sobie ustawię bo już trzeci raz nie chce mi się do nich jeździć i czekać 2 tygodnie na regulację która zajmuje kilka minut i w dodatku pewnie znowu będzie źle.

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ms714033
    Dość szybko wydajesz opinię. Na mój gust powinieneś poczekać. Myślę, że FF BF to nie jest największy problem 350D. To się da wyregulować. Ja ostatnio zauważyłem, że AF strzela jak chce Po prostu chyba nie jest najlepszy, ale cóż na 1-nkę mnie nie stać.
    O! nadejszła nowa moda. 2005 rok był rokiem BF/FF a teraz w 2006 wszystkim AF strzela jak chce
    Chyba sprzedam swoją 20stkę za gigantyczną kasę bo to jakiś unikat mi się trafił, nie mam ani BF/FF, AF ostrzy tam gdzie powinien, działają z nim wszystkie karty CF (nawet te 1Gb co to niby nie mają prawa działać), soft mi się nie zawiesza, LCD mam prosto a nie krzywo, zimą mi nie zamarza, latem się nie topi, deszcz go nie bierze itd, itp.
    Cud, normalnie cud

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmsza
    Chyba sprzedam swoją 20stkę za gigantyczną kasę bo to jakiś unikat mi się trafił, nie mam ani BF/FF, AF ostrzy tam gdzie powinien, działają z nim wszystkie karty CF (nawet te 1Gb co to niby nie mają prawa działać), soft mi się nie zawiesza, LCD mam prosto a nie krzywo, zimą mi nie zamarza, latem się nie topi, deszcz go nie bierze itd, itp.
    Cud, normalnie cud
    Moj posiada dokladnie te same cechy... ale zaczynam miec wrazenie ze to moze zalezy jednak od posiadacza . I jakbym sprzedal komus tak nadwrazliwemu jak pstrykacze cegiel, linijek i dekielkow to na pewno by w nim cos znalazl i zazadal zwrotu pieniedzy .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmsza
    O! nadejszła nowa moda. 2005 rok był rokiem BF/FF a teraz w 2006 wszystkim AF strzela jak chce
    Jak widzę Ty i Vitez nie macie problemu z AF. Cieszy mnie to niezmiernie! Uważam jednak, że nie macie powodów do kpin z innych osób które być może mają takie kłopoty. Jak tylko skończę to wkleję wyniki testu mojego body i wszystkich szkieł jakie mam ( pomimo tego, że będę nazywany pstrykaczem linijek, testów czy jak tam chcecie ).

Pozdrawiam.

Oby wam się AF w Waszych 20D nigdy nie mylił.

Coś już napisał

Domyślnie

Wiecie, to jest chyba tak.

Jesli chcecie kupic samochod i poczytacie sobie liste dyskusyjna (dajmy na to) Peugeota to za nic tego auta nie kupicie! Czemu? - Bo sa setki postow o popsutych skrzyniach biegow, walkach rozrzadu itd.. Czytajac taka liste mozna wnioskowac ze te auta sie ciagle psuja. A wcale tak nie jest - po prostu zadowoleni uzytkownicy sprawnych aut nie pisza postow!

Stad tutaj masa postow o popsutych 20 czy 350 z BF/FF/AF itp

Nie dajmy sie zwariowac

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów