Leica reklamuje swoj nowy aparat natychmiastowy Sofort, ale fotka nie zostala zrobiona Sofortem tylko EOSem 7D
Leica udaje, że zdjęcie wykonane Canonem powstało ich aparatem natychmiastowym | Fotoblogia.pl
Leica reklamuje swoj nowy aparat natychmiastowy Sofort, ale fotka nie zostala zrobiona Sofortem tylko EOSem 7D
Leica udaje, że zdjęcie wykonane Canonem powstało ich aparatem natychmiastowym | Fotoblogia.pl
fotoblogia... wylacz adblocka albo zalajkuj nas na ryjobuku...
niet!
ryjobuka u mienia niet, a od wylaczenia adblocka wolalbym chyba zdjac majty (bo bezpieczniej)
co do Leiki to oczywiscie LOL. wyglada na to, ze ostatnio wszyscy piane bija jak zaj* ich produkty zastepuja "przestarzale" lustrzanki, a potem Canonami klepia foty takie, jakie chcieliby robic swoimi namiastkami...LOL
a może ta nowa Leica to 7D w ich obudowie?
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Hmmm trochę grzybnia.
Przy okazji to takie wpadki wizerunkowo to tragedia. Z drugiej strony na ile to się przedostanie do targetu - ciężko osądzić. I ciężko też osądzić na ile taka "popularność" jest firmie na rękę.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Fanbojów nic nie przekona, że białe jest białe a czarne jest czarne ;