Myślę że m50...
Myślę że m50...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Też stawiałem na M50, wyjście słuchawkowe i tak się nie przyda (sprzęt do produktów). Mam jeszcze do wyboru 80D, ale lepszy raczej nie będzie a czarny piątunio się zbliża.
Aha, szkło to w 99% przypadków 60 2.8 macro reszta 35 f2 is.
Ostatnio edytowane przez zdebik ; 14-11-2018 o 18:52
Szkło podepniesz do tego każde, a jeśli nie musisz mieć dużego klocka w rękuto brałbym m50...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
zdebik w tym linku jest test af m50 kontra m6,jak m6 to i m5/m100 obejrzyj od 3:20minuty https://www.youtube.com/watch?v=eD9xgjyYQ-U
Dziękuje za pomoc. Wygląda na to, że M50 będzie ok.
Kapitan Wagner
Właśnie kupiłem M50 z przejściówką i dodatkową baterią. Przez black friday dali double cashback więc nie było na co czekać.
Gratuluję i nieco zazdroszczę podejścia Canona na rynku UK.