Pokaż wyniki od 1 do 10 z 236

Wątek: Bezlusterkowiec Canon Eos M5

Mieszany widok

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie Odp: Bezlusterkowiec Canon Eos M5

Chciałem zamienić 7d na tego malucha i dzisiaj byłem przymierzyć.
    Podpiąłem 24stm oraz 10-18stm no śmiga to pięknie, natomiast zdumiała mnie mulistosc samego aparatu.
    Wejście w galerie (podgląd) zajmuje mu dobre 2-3 sekundy, wybór AF dotykiem(kapitalny pomysł) niestety często nienadazal za palcem, a czasem w ogóle nie reagował na dotyk.
    Generalnie responsywnosc aparatu gorsza od 500d z 2009 roku.. To taki egzemplarz mi się trafił w sklepie czy te eosy Emy tak mają?

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Domyślnie Odp: Bezlusterkowiec Canon Eos M5

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    zdumiała mnie mulistosc samego aparatu.
    Wejście w galerie (podgląd) zajmuje mu dobre 2-3 sekundy, wybór AF dotykiem(kapitalny pomysł) niestety często nienadazal za palcem, a czasem w ogóle nie reagował na dotyk.
    Generalnie responsywnosc aparatu gorsza od 500d z 2009 roku.. To taki egzemplarz mi się trafił w sklepie czy te eosy Emy tak mają?
    Wydaje mi się, że o prędkości działania takich funkcji decyduje procesor. Maluchy G7X i G7XII różnią się procesorami (pewnie też algorytmami) ale różnica prędkości jest ogromna - subiektywnie patrząc.
    M5 ma już Digic 7 i powinno być nieźle. Dziwne
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Uprawnienia umieszczania postów