Witam, mam kilka pytań:
- czy poczatkujący amator ma czego tu szukać?
- czy właściciel Canona A610 pasuje do towarzystwa?
- czy dla początkującego statyw Velbon DF-50 to trafny wybór?
Pozdrawiam wszystkich
Witam, mam kilka pytań:
- czy poczatkujący amator ma czego tu szukać?
- czy właściciel Canona A610 pasuje do towarzystwa?
- czy dla początkującego statyw Velbon DF-50 to trafny wybór?
Pozdrawiam wszystkich
A... witaj, witaj
- owszem ma tu : http://www.canon-board.info/search.php czego szukać
- owszem pasuje zwłaszcza tu : http://www.canon-board.info/forumdisplay.php?f=12
- owszem do A610 ... IMHO na początek będzie ok.
Życzę przyjemnej lektury ...
Witamy, witamy...i czekamy na pierwsze zdjecia cegiel ;-)
![]()
Spadłem z krzesła :grin::grin:Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
![]()
Ale zapomniałeś jeszcze o błękicie nieba :-)
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Cegiel? to jakiś slang? Hmmm.... chociaż temat na zamówienie, to ciekawy pomysł.Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Stałem sie posiadaczem A610 i po przewertowaniu instrukcji doszedłem do wniosku, że funkcja "Auto" nie musi byc dla mnie wiodąca. Jestem na etapie poznawania podstaw i tajników "jak zrobić fotkę", ale nie wiem dla kogo te fotki robić. Działanie bez "klienta" nie ma sensu.
Hmm...to takie terminy, ktore wchodzą powoli do fotograficznego słownika za sprawą zboczenców (raczej z zachodnich forów, np. dpreview), ktorzy zamiast używac aparatu do robienia zdjęć, używają go do fotografowania cegalnych murów (żeby sprawdzić focus) albo bezchmurnego nieba (żeby sprawdzić poziom szumów). Mówimy im stanowcze NIE! :-) :-) :-)Zamieszczone przez A610
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
To byl taki zarcik (w zadnym wypadku nic zlosliwego) ...poczytasz troszke forum to bedziesz wiedzial o co chodzi w foceniu cegiel, kart testowych, blekitu nieba na ISO 3200 i innych onanistycznych pomyslachZamieszczone przez A610
![]()
To ja jakiś dziwny jestem bo robię fotki dla siebieZamieszczone przez A610
Takie zboczenie mam, że biorę aparat i szukam ciekawych miejsc na zdjęcia i na dodatek sprawia mi to przyjemność
![]()
normalnie ZBOCZENIEC ;-)Zamieszczone przez aptur
![]()