"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez kmeg ; 12-09-2016 o 11:10
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Mamy zimowy CB, ale jak to sie dzieje ostatnio (_._) nie urywa.
http://www.canon.co.uk/cashback/
W PL bedzie ro samo.
Alleluja, 85 1.8 w nim nie ma wiec może cena spadnie znowu do wysokości sprzed jesiennego![]()
Wracam na łono FF canona, promo faktycznie słabe (z tabletem i LR by się ponownie przydało).
Jak myślicie, w końcu wypuszczą 6D mk2, do 17 stycznia trwa promo, cicho myślę iż kolejna będzie jeszcze lepsza spowodowana np. drugą wersją 6d![]()
wysłane z Nokii 6210.
|CANON FF|
@benicjusz
W UK 5d3 bylo za 2250, obecna cena to 2499. 24-70 2.8 kupilem tydzien temu za 1400 teraz jest 1699. Ceny raczej nie spadna.
Wracasz, czego ostatnio liznales?
Ps. Plakac mi sie chce jak pomysle o 5D3 za 1600 funtow z double CB na photography show w birmingham.
Ostatnio edytowane przez zdebik ; 20-10-2016 o 09:33