Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Jesienny Canon Cashback 2016

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Jesienny Canon Cashback 2016

ten wzrost cen to raczej korekta ze wzgledu na wahania kursow po Brexicie. a cash back zrobili jako doroczna tradycje i pewnie tez czesciowo zeby jakos doraznie zlagodzic wzrost cen - ale to drugie to jakos bardzo skromnie im wyszlo (bo g* w tej promocji jest, mowiac w prostych zolnierskich slowach). wiec widac Europa jest dla nich finansowym ryzykiem...

nawet nie ma 100 macro, nad ktorym sie ostatnio modle trudno sie mowi... uzywanym szklem tez da sie zdjecia robic, a w ostatecznosci sobie nie kupie. wydam na jakas wycieczke
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ....... ale to drugie to jakos bardzo skromnie im wyszlo (bo g* w tej promocji jest,....
    O przepraszam, jest to co trzeba .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    O przepraszam, jest to co trzeba .
    Do 400mm jest nie do pobicia (a chyba jeszcze ceny nie wszyscy podnieśli wiec to dobry interes, przy większym mm jednak kolubryna od S lepsza (no chyba, że ktoś ma 5d4 lub 1dx2)
    Ostatnio edytowane przez kmeg ; 12-09-2016 o 11:10

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    Do 400mm jest nie do pobicia (a chyba jeszcze ceny nie wszyscy podnieśli wiec to dobry interes, przy większym mm jednak kolubryna od S lepsza (no chyba, że ktoś ma 5d4 lub 1dx2)
    Potrzebuję czegoś długiego do kamer. Ten jeszcze jako tako cenowo się broni. S czy T odpada mimo że cenowo kusi.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów