Pojawił się już w RTV Euro AGD.
Canon W-E1 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
Czy ktoś testował?
I co znaczy "Brak Karty Gwarancyjnej"?
Pojawił się już w RTV Euro AGD.
Canon W-E1 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
Czy ktoś testował?
I co znaczy "Brak Karty Gwarancyjnej"?
ciekawe czy z 5d2 też będzie pracował
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
5d mkII jest tylko na CF
z przejściówką i softem może być różnie.
Bardziej liczę na współpracę z g15
g15 da się na pewno - już przetestowałem, tak wiec jak zdecydujesz się, to ta opcja jest jak najbardziej otwarta.
Wypożyczalnia samochodów - Wypozycz.net
dzisiaj do mnie dotarła ta karta... aktualizacja firmware w 7dmkii bez problemu... sparowanie z tabletem również bezproblemowo... śmiga aż miło... latencja bardzo niska...
Jak wygląda praca na live view: podgląd, sterowanie, kręcenie filmów, jakie jest opóźnienie spustu przy robieniu zdjęć?
Nie ma możliwości zdalnego filmowania czy sterowania zoomem. Przy czym raczej nie jest to ograniczenie związane z samym adapterem, a z konkretnym korpusem. Wspomniane możliwości ma 80d.
Co do opóźnienia, to większym problemem jest opóźnienie podglądu niż spustu, bo jako operator zareagujesz za późno. I niestety póki co to jest dość poważny problem przy szybko zmieniających się kadrach.
Nie wiem też jak jest ze zdalnym "ręcznym" ostrzeniem (przydatna rzecz, gdy AF zawodzi). Canon podaje, że 7dII nie ma tej możliwości za pośrednictwem adaptera. Trochę mi się to dziwne wydaje, ale nie miałem okazji sprawdzić, więc im wierzę![]()
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 09-01-2017 o 18:37
Czy ta karta przesyła raw-y czy tylko JPG?
Ma ktoś ją może w okolicach Nowego Sącza?