Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: Naprawdę Canon? Szkoda gadać!

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Naprawdę Canon? Szkoda gadać!

Cytat Zamieszczone przez PMP Zobacz posta
    Podasz jakieś przykłady? Żeby wiedzieć, co omijać ;-)
    Moim zdaniem takie podejście jest bez sensu. Nie ma firm dobrych i nie ma firm złych. Z racji tego czym się zajmuję to przewalamy tony sprzętu - dosłownie - i IMHO nie ma jakichś sztywnych reguł. Może poza jedną - im większa korpo jest gdzieś za plecami danego wyrobu tym większa szansa, że na żadną litość nie ma co liczyć.
    Tu znów przykład jaką gehennę przeszedł mój znajomy z serwisem TV szajsunga.

Cytat Zamieszczone przez luck1985 Zobacz posta
    Apple też daję. To gwarancja PRODUCENTA. On zapewnia 12 miesięcy. A UE daję/zapewnia 24. Dlatego drugie 12 miechów ma zapewnić kupującemu sprzedawca. A o to trzeba u nas walczyć.
    Z jabłkiem mam akurat dobre doświadczenie. Jak padło wifi w ipadzie to wymienili na nowy ale.......
    ....gwarancja na ten nowy już tylko dwa miesiące.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Naprawdę Canon? Szkoda gadać!

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta

Z jabłkiem mam akurat dobre doświadczenie. Jak padło wifi w ipadzie to wymienili na nowy ale.......
    ....gwarancja na ten nowy już tylko dwa miesiące.
    Apple nie wymienia na nowy tylko, na odnowiony. Jesli chodzi o sajszunga, odlkeila mi sie szyba w sgs5, naprawili w ramach gwarancji, na miejscu od reki (godzine czekalem).

Uprawnienia umieszczania postów