Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Canon 300d

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ja za smarowanie i naprawe bolca (chyba wymiana sprezynki) w Sonnarze 180/2.8 do P6 placilem 50 zl (w Lodzi). Mysle ze cena naprawy szkla z AF bedzie wyzsza. Ale popytaj moze wystarczy przesmarowac

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Niestety na Czapskich nic z tego bo potrzeba wymiany taśmy. Zapodałem mejla na Żytnią o cenę. Zobaczym... (?) Póki co jeżdżę na pełnej dziurze jak potrzebuję szerokiego

Domyślnie

to ja tez nie bede zakładać nowego topicu :]

mam pytanie jak rozpoznać 'zjechany' (jak to okreslil znajomy) obiektyw
    kupiłem uzywany 100-300usm - ostrzy szybko i cicho; zdjecia jak mi sie uda to wychodza ladne (ostre, dobrze naswietlone itp)
    jesli sa jakies nieudane to tylko przez brak umiejętności

jednak sam obiektyw dosyć luźno chodzi - czasem jak zwiśnie dziobem w dól do zdarza mu sie samoczynnie wysunąć

może ktoś jakiś komentarz? czy to zużycie? czy może to mieć wpływ na optyke? i czy ewentualnie da sie to poprawic i czy warto?

z góry dzieki
    pzdr
    pst
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pst
    jednak sam obiektyw dosyć luźno chodzi - czasem jak zwiśnie dziobem w dól do zdarza mu sie samoczynnie wysunąć
    To normalne.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów