Pokaż wyniki od 1 do 10 z 692

Wątek: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Mieszany widok

Bywalec Awatar PRZEMOLO79
    Miasto
    Stg

Domyślnie Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez adamm Zobacz posta
    Te sample to faktycznie żadna rewelacja.

Spodziewałem się..... sam nie wiem czego.
    Zobaczyć zdjęcia o miliardy lat świetlnych lepsze niż wychodzą z mojego 70D.

Ale przyznajcie że jest jakiś pęd że chce się go mieć bo ma trochę nowych bajerów.

Miałem cichą nadzieję że będzie w okolicach 15 tys.
    Niby od 15 do 17 jest tylko 2 tys i jak się znajdzie 15 to i te 2 też ale jednak to jest prawie 20 tysi za samo body.
    Większość ludzi kupujących takie body ma już najczęściej pokaźną szklarnię. Kto będzie przechodził na 5dmk4? Posiadacze pewnie 5dmk2. 6d, 5dmk3 - po części sprzedając swoje body i dokładając do MK4 to już będą odpowiednio mniejsze pieniążki ale czy warto aż dyle dołożyć każdy odpowie sobie sam. W przyszłym roku pójdzie albo i nie cashback na 5d mkIV zależy jak się będzie sprzedawał a prognozuje że w Polsce średnio :-) myślę będzie do wyrwania wkrótce za jakieś 15 k

Bywalec Awatar LukasS
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez PRZEMOLO79 Zobacz posta
    Większość ludzi kupujących takie body ma już najczęściej pokaźną szklarnię. Kto będzie przechodził na 5dmk4? Posiadacze pewnie 5dmk2. 6d, 5dmk3 - po części sprzedając swoje body i dokładając do MK4 to już będą odpowiednio mniejsze pieniążki ale czy warto aż dyle dołożyć każdy odpowie sobie sam. W przyszłym roku pójdzie albo i nie cashback na 5d mkIV zależy jak się będzie sprzedawał a prognozuje że w Polsce średnio :-) myślę będzie do wyrwania wkrótce za jakieś 15 k
    Posiadacz 5D mk1 też przechodzi. Dla mnie usprawnienia w mk2 i mk3 nie były na tyle istotne, abym skusił się na taki wydatek, niemniej upgrade do mk4 już zdecydowanie większy w porównaniu do poprzednich wersji. A jako że posiadam tez 7Dm2 to wiem jak część z tych nowinek będzie działać i brakuje ich później na FF.

Kilka osób już o tym pisało w tym i ja, dlatego powtórzę: Canon wycenił to body w takiej samej cenie jak mk3 płacimy więcej bo PLN jest słabszy do dolara więc pretensje do kogo innego - nie do producenta.
    10D + Stuff

Uprawnienia umieszczania postów