Pokaż wyniki od 1 do 10 z 692

Wątek: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Cena tego body to szaleństwo. Za tą kwotę można kupić 3X6D, lub 5DIII plus 6D. Obrazowanie tych aparatów jak sądzę będzie bardzo zbliżone. Poczekajmy na testy.
    Z kolei cena nowego 16-35 na poziomie 11 tys. to nawet nie szaleństwo a dowcip roku

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Zacznie się teraz masowe przechodzenie na Nikona, ceny Nikonów podskoczą, a nawet już*rosną.
    Wątpię. Przynajmniej ja takich planów nie mam. Po premierze 5DIV stare puszki Canona wciąż robią zdjęcia. Na szczęście Canon nie wpadł jeszcze na pomysł aby dezaktywować użyteczność starych body po pewnym czasie.
    Ostatnio edytowane przez aptur ; 26-08-2016 o 16:44

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Na szczęście Canon nie wpadł jeszcze na pomysł aby dezaktywować użyteczność starych body po pewnym czasie.
    kwestia czasu :-)
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Bywalec Awatar KEEK
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No to się chyba w C popłaczą z rozpaczy .
    Kwestia ilosci. Przy przekroczeniu pewnej granicy, moga plakac. Jak Nokia na przyklad.

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    kwestia czasu :-)
    W przyszlosci sprzet bedzie sie wypozyczac jak baterie w Renault albo nowego Photoshopa. Posiadanie na wlasnosc bedzie luksusem dla bardzo bogatych.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cena tego body to szaleństwo. Za tą kwotę można kupić 3X6D, lub 5DIII plus 6D. Obrazowanie tych aparatów jak sądzę będzie bardzo zbliżone. Poczekajmy na testy.
    Z kolei cena nowego 16-35 na poziomie 11 tys. to nawet nie szaleństwo a dowcip roku
    Ceny to wynik kursu dolara. Na świecie są praktycznie bez zmian. 5D zawsze było drogie w momencie premiery i zawsze będzie. To jeden z elementów marketingu. Canon prawie nie ma konkurencji więc nie ma litości .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 26-08-2016 o 19:04
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu

Dobra już tak nie brońcie tego Canona, masę obiektywów maja w Polsce w sklepach, na własnym magazynie a i tak podnosi ceny.

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Na szczęście Canon nie wpadł jeszcze na pomysł aby dezaktywować użyteczność starych body po pewnym czasie.[/QUOTE]

5D nie jest uwzględniony w dpp 4xx. Ma być teraz Dpp 4.5, ale wątpię żeby było wsparcie dla staruszka

Uprawnienia umieszczania postów