Cytat Zamieszczone przez Piotrus117 Zobacz posta
No i co, masz jakieś foty? Czy wiałeś co tchu
mam trochę zdjęć z podchodu godzinę wcześniej do innego stada np to: Na Polesiu też są, tylko trudno je blisko podejść, ale czasem się uda - Fotoblog biodar.flog.pl
potem wyjechał ciągnik na pole i się wyniosły, więc wyniosłem się i ja na sąsiednie pole, podchodząc znów z kukurydzy i wtedy spotkałem dziki. Sprawa wyglądała tak, ze jechałem samochodem i wypatrywałem gdzie są. Potem ustalałem podejście i wyszło, że trzeba ze 200m przejść przez kukurydzę. Ostrożnie się poruszałem i gdzieś będąc w środku najpierw usłyszałem chrząknięcie a potem ogólny kwik i łomot w moją stronę. Przeszło mi przechodzenie przez całe pola kukurydzy.
Chyba, że pytasz o zdjęcia tych dzików - odpowiedź brzmi nie, choć przed oczami do dziś mam obraz jednego osobnika, który prawie zaczepił mój statyw Biegnący na złamanie karku dzik nie opierdziela się tylko wali prosto niezależnie co ma przed sobą

Te f8 da się chyba przeżyć, bo postaram się zrekompensować ISO. Ale muszę to gdzieś zobaczyć - albo osobiście albo ktoś życzliwy podeśle fotki porównawcze. Gdyby nie planowane inne rodzaje zdjęć na pewno wybrałbym 7dMKII