Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: kompakt do 1600 zl

Mieszany widok

Domyślnie Odp: kompakt do 1600 zl

Drogi kolekcjonerze. Być może masz rację, bo LF1 chyba nie masz? Zgadłem? A ja mam ten aparat, kupiony po tym, jak pani w jednym ze sklepów zgodziła się, żebym mógł włożyć do niego swoją kartę, zrobić tam kilka zdjęć (tej pani też) i wszystko obejrzał sobie na swoim komputerze.

Dlatego dla innych polecam tę samą drogę. Zobaczyć, jak to wygląda w rzeczywistości i podjąć decyzję. Bo dane marketingowe jedno, a rzeczywistość to drugie.

A mogłeś choćby zdjęcia tych ludzi obejrzeć: https://www.flickr.com/groups/lf1/pool/ zamiast wyczytywać cudze opinie. Naprawdę uważasz, że w 99 procentach okazji "nie wystarczą)?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: kompakt do 1600 zl

Cytat Zamieszczone przez Janusz_K Zobacz posta
    Drogi kolekcjonerze. Być może masz rację, bo LF1 chyba nie masz? Zgadłem? A ja mam ten aparat, kupiony po tym, jak pani w jednym ze sklepów zgodziła się, żebym mógł włożyć do niego swoją kartę, zrobić tam kilka zdjęć (tej pani też) i wszystko obejrzał sobie na swoim komputerze.

Dlatego dla innych polecam tę samą drogę. Zobaczyć, jak to wygląda w rzeczywistości i podjąć decyzję. Bo dane marketingowe jedno, a rzeczywistość to drugie.

A mogłeś choćby zdjęcia tych ludzi obejrzeć: https://www.flickr.com/groups/lf1/pool/ zamiast wyczytywać cudze opinie. Naprawdę uważasz, że w 99 procentach okazji "nie wystarczą)?
    Tego aparatu od czasu do czasu używam służbowo. To że da się nim zrobić ładne zdjęcia nie oznacza, że nie ma wad o których pisałem.
    Do 99% "okazji" w zupełności wystarczy komórka.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów