Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Wątek: Canon na prezent.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie Odp: Canon na prezent.

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    mamy przykład z naszej literatury jak drzewiej bywało;
    "jesli nie chcesz mojej zguby, krokodyla kup mi luby"

skad on by teraz krokodyla zdobył?
    bo 6d jest w kazdym sklepie
    Po krokodyla najlepiej jechać do USA i zaprzyjaźnić się z pewnym Polakiem który bardzo dobrze zna angielski:
    https://www.youtube.com/watch?v=fFxdDCIAS6c

Początki nałogu

ta... i czy wzięła jaka książkę do fotografii przeczytała może? Czy to tylko takie tam sweetfocie wali? nawet 70d takie zdjęcia z rąsi będzie trudno zrobić. Ciężkie to niewygodnie leży w ręku jak odwrócone obiektywem do buźki
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Początki nałogu

czyli tak jak myślałem...dziewczyna uwidziała u znajomego ze ma 6d i też musi taki mieć :P
    R + C 50 1.8 STM + C 17-40 + C 70-200 f/4 + CDN.
    https://www.facebook.com/dawidzawilafotografia

to na pewno też, bo sprzęt świetny

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Kup nikona 3100 z kitem bedzie zadowolona.

Bywalec Awatar chrisNI
    Miasto
    Newry

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Kup nikona 3100 z kitem bedzie zadowolona.
    Nie będzie... Chce 6D I basta. Zaproponuj swojej że zamiast pierścionka z brylantem kupisz jej narazie z tombaku na bazarku.

Uzależniony
    Miasto
    TWOJA STARA

widzę tu przerost formy nad treścią. jeśli osoba obdarowywana na razie jedynie fociła telefonikiem, to powinna się cieszyć, że dostanie jakiekolwiek lustro ze szkłem. ja bym kupił 760d + 18-135 + 50 1.8 bądź 70d + 18-135 i niech się uczy. przy przejściu z cropa na ff widać różnicę, no ale błagam, dobrym zestawem cropowym można wszystko ogolić, od krajobrazu przez reportaż sportowy po fotografię "noworodkową" (sic!)

poza tym nie chcę uogólniać, ale większość osób płci damskiej, pytającej mnie o poradę względem zakupu "jakieś lustrzanki do wszystkiego" uważa, że sam sprzęt zrobi robotę. coś w stylu - kupie sobie maskarę za 200 zł to będzie lepsza niż ta za 20 zł cnie?

sorry, jeśli post trąci szowinizmem. wśród mężczyzn jest to samo.
    ebe ebe

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez p0m Zobacz posta
    widzę tu przerost formy nad treścią. jeśli osoba obdarowywana na razie jedynie fociła telefonikiem, to powinna się cieszyć, że dostanie jakiekolwiek lustro ze szkłem.
    I to jest właśnie dysonans - marzenia vs. pragmatyzm.

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    nie znam się ale skoro marzy o 6d to może być problem gdy dostanie co innego
    może zacznij od obiektywu do wymarzonego aparatu
    Tez sie na kobietach nie znam, ale tez bym sie wkur...l jakbym dostal cos na zapchajdziure...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez p0m Zobacz posta
    widzę tu przerost formy nad treścią. jeśli osoba obdarowywana na razie jedynie fociła telefonikiem, to powinna się cieszyć, że dostanie jakiekolwiek lustro ze szkłem. ja bym kupił 760d + 18-135 + 50 1.8 bądź 70d + 18-135 i niech się uczy. przy przejściu z cropa na ff widać różnicę, no ale błagam, dobrym zestawem cropowym można wszystko ogolić, od krajobrazu przez reportaż sportowy po fotografię "noworodkową" (sic!)

poza tym nie chcę uogólniać, ale większość osób płci damskiej, pytającej mnie o poradę względem zakupu "jakieś lustrzanki do wszystkiego" uważa, że sam sprzęt zrobi robotę. coś w stylu - kupie sobie maskarę za 200 zł to będzie lepsza niż ta za 20 zł cnie?
    sorry, jeśli post trąci szowinizmem. wśród mężczyzn jest to samo.
    Chyba jednak słabo znasz płeć przeciwną . Kobiety są niesamowicie ambitne. Jak sobie coś postanowi to nie ma zlituj.
    Poza tym nie popadajmy w paranoję 6D to prosty amatorski sprzęt. Bez problemu do ogarnięcia dla kogoś kto ma odrobinę zapału i chęci żeby go używać.
    Cytat Zamieszczone przez jelcyk Zobacz posta
    Tez sie na kobietach nie znam, ale tez bym sie wkur...l jakbym dostal cos na zapchajdziure...
    Dokładnie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów