Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53

Wątek: Zmiana lustrzanki

Domyślnie Odp: Zmiana lustrzanki

I bardzo slusznie. Kazdemu wedle potrzeb. U mnie optymalny bilans wypada gdzies na 70D.
    Mały, prosty, fajny 100D. https://www.flickr.com/photos/andrzejxm/

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez tlustyx Zobacz posta
    Dokładnie o tym pisałem Co z tego, że np. 50d ma 9 krzyżowych, "błyskawicznie" działających, jednak 30% fotek jest nie trafionych, w 6D 5 - 10% mi się zdarza. Z czujników liniowych trzeba umieć korzystać, po prostu pionowe nie ostrzą na liniach pionowych, a pozioma na poziomych i to cała ich wada.
    Natomiast ich rozmieszczenie to całkiem inna "bajka" dlatego, jak ktoś pisze, że boczne w 6D są nic nie warte, to od razu myślę, "nie miałeś nigdy tego aparatu w rękach, albo nie potrafisz go używać"
    Czy to o czym piszesz w swojej ulubionej instrukcji 6d znajdę ? Czy też mógłbyś rozwinąć ? Jak nie popełniać błędów ? Zaczęłam używać w 6d bocznych (najczęściej tych ostatnich), bo o przekadrowywaniu przy portrecie to na razie mogę zapomnieć

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez aleksandria Zobacz posta
    Czy to o czym piszesz w swojej ulubionej instrukcji 6d znajdę ? Czy też mógłbyś rozwinąć ? Jak nie popełniać błędów ? Zaczęłam używać w 6d bocznych (najczęściej tych ostatnich), bo o przekadrowywaniu przy portrecie to na razie mogę zapomnieć
    Np. taki filmik koło 21 minuty jest o punktach liniowych. https://www.youtube.com/watch?v=Ql1p_UrCUfo
    6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
    Moje fotki Moje fotki II

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów