No, to widzę Kolega wpuścił na niezłą minę! Pytałem, czy są w pobliżu czynne kopciuchy i padło potwierdzenie, że tak. A gdzie te czynne parowozy w Dęblinie? No gdzie?Szukam i szukam i poza tym pomnikiem nic więcej nie mogę znaleźć.
No, to widzę Kolega wpuścił na niezłą minę! Pytałem, czy są w pobliżu czynne kopciuchy i padło potwierdzenie, że tak. A gdzie te czynne parowozy w Dęblinie? No gdzie?Szukam i szukam i poza tym pomnikiem nic więcej nie mogę znaleźć.
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Czasem zdjęcie powstaje długo, czasem to krótka chwila. Jeśli masz czym, łap ją bo ucieknie.
Moja pasja, nie skrzywienie, tylko i wyłącznie czysta przyjemność...
Od kiedy kopciuchami nazywa się coś innego, niż parowozy??? No ale teraz już przynajmniej będziesz wiedziałA to w końcu tylko zagadka i zabawa
Osobiście odebrałem to jednoznacznie, że trzeba szukać w miejscach, gdzie nadal kursują wąskotorówki z parowozami. Ale mniejsza o to![]()
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria.solti.pl
Czy kopciuchem nie jest lokomotywa spalinowa? Twoje pytanie odebrałem w trochę inny sposób... Czy to jest muzeum czy stacja kolejowa. Stąd padła taka a nie inna moja odpowiedź. Nikogo w błąd nie chciałem wprowadzić
Czasem zdjęcie powstaje długo, czasem to krótka chwila. Jeśli masz czym, łap ją bo ucieknie.
Nie jest! W każdym razie wśród osób choć minimalnie interesujących się koleją na 1000% nieI przyjmij to do wiadomości
Ale nie traktuj tego jako napaść na Ciebie, czy złośliwość. Mi, w mojej zagadce, też niestety udało się wprowadzić skutecznie uczestników w błąd... Zdarza się. Ale przynajmniej czegoś się tu też, przy okazja zabawy, można dowiedzieć.
galeria.solti.pl
Zatem zapamiętam
W Pionkach już nie ma od kilku lat tego skansenu, a w Jedlni Letnisko chyba nigdy niczego takiego nie było i nie ma obecnie. Zaraz coś znajdę i zapodam zagadkę![]()
60D + 18-55 STM + Tamron 70-300 VC USD + Sigma 150-600 C
Moje zdjęcia na Flickr