Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Gtj #1411

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Gtj #1411

No, to widzę Kolega wpuścił na niezłą minę! Pytałem, czy są w pobliżu czynne kopciuchy i padło potwierdzenie, że tak. A gdzie te czynne parowozy w Dęblinie? No gdzie? Szukam i szukam i poza tym pomnikiem nic więcej nie mogę znaleźć.
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Dopiero zaczyna Awatar LukaszH
    Miasto
    Łuków

Cytat Zamieszczone przez solti Zobacz posta
    No, to widzę Kolega wpuścił na niezłą minę! Pytałem, czy są w pobliżu czynne kopciuchy i padło potwierdzenie, że tak. A gdzie te czynne parowozy w Dęblinie? No gdzie? Szukam i szukam i poza tym pomnikiem nic więcej nie mogę znaleźć.
    Spalinówki przejeżdżają przez Dęblin, poza tym miałem na myśli czynne składy. No i podpowiedzi było dużo
    Czasem zdjęcie powstaje długo, czasem to krótka chwila. Jeśli masz czym, łap ją bo ucieknie.

Moja pasja, nie skrzywienie, tylko i wyłącznie czysta przyjemność...

Miasto
    Poznań

Od kiedy kopciuchami nazywa się coś innego, niż parowozy??? No ale teraz już przynajmniej będziesz wiedział A to w końcu tylko zagadka i zabawa
    Osobiście odebrałem to jednoznacznie, że trzeba szukać w miejscach, gdzie nadal kursują wąskotorówki z parowozami. Ale mniejsza o to
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria.solti.pl

Miasto
    Łuków

Czy kopciuchem nie jest lokomotywa spalinowa? Twoje pytanie odebrałem w trochę inny sposób... Czy to jest muzeum czy stacja kolejowa. Stąd padła taka a nie inna moja odpowiedź. Nikogo w błąd nie chciałem wprowadzić
    Czasem zdjęcie powstaje długo, czasem to krótka chwila. Jeśli masz czym, łap ją bo ucieknie.

Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez LukaszH Zobacz posta
    Czy kopciuchem nie jest lokomotywa spalinowa?
    Nie jest! W każdym razie wśród osób choć minimalnie interesujących się koleją na 1000% nie I przyjmij to do wiadomości
    Ale nie traktuj tego jako napaść na Ciebie, czy złośliwość. Mi, w mojej zagadce, też niestety udało się wprowadzić skutecznie uczestników w błąd... Zdarza się. Ale przynajmniej czegoś się tu też, przy okazja zabawy, można dowiedzieć.
    galeria.solti.pl

Miasto
    Łuków

Zatem zapamiętam

W Pionkach już nie ma od kilku lat tego skansenu, a w Jedlni Letnisko chyba nigdy niczego takiego nie było i nie ma obecnie. Zaraz coś znajdę i zapodam zagadkę
    60D + 18-55 STM + Tamron 70-300 VC USD + Sigma 150-600 C
    Moje zdjęcia na Flickr

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów