Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Tani a dobry Canon do 2 tys- 100d vs 600d ?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Tani a dobry Canon do 2 tys- 100d vs 600d ?

Hmm max kwota jaką chcę przeznaczyć ma pokryć i body i obiektyw. Obiektyw, który wymieniłam kosztuje 500 zł, więc o ileż zdecydowałabym się na niego (co o nim sądzicie?) na nowe body zostaje 1500 zł, a używane max 1000.
    Szczerze mówiąc pisząc o używanym, liczyłam jednak że uda się zaoszczędzić troszkę pieniędzy, nie czuję przekonania wydając tyle kasy na stary i używany sprzęt, kupowany jeszcze na allegro, gdzie nie mam 100% pewności że aparat jest w pełni sprawny.
    Zrozumcie "biedną studentkę"

Ps. Dodatkowo porównując wymiary do 1000d z którym miałam do czynienia, wydaje się być naprawdę ogromny.
    Mi osobiście to nie przeszkadza, ale z aparatu również będą korzystali rodzice, a na wyjazdach każdy kg się liczy

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez Jagobella Zobacz posta
    Hmm max kwota jaką chcę przeznaczyć ma pokryć i body i obiektyw. Obiektyw, który wymieniłam kosztuje 500 zł, więc o ileż zdecydowałabym się na niego (co o nim sądzicie?) na nowe body zostaje 1500 zł, a używane max 1000.
    Szczerze mówiąc pisząc o używanym, liczyłam jednak że uda się zaoszczędzić troszkę pieniędzy, nie czuję przekonania wydając tyle kasy na stary i używany sprzęt, kupowany jeszcze na allegro, gdzie nie mam 100% pewności że aparat jest w pełni sprawny.
    Zrozumcie "biedną studentkę"

Ps. Dodatkowo porównując wymiary do 1000d z którym miałam do czynienia, wydaje się być naprawdę ogromny.
    Mi osobiście to nie przeszkadza, ale z aparatu również będą korzystali rodzice, a na wyjazdach każdy kg się liczy
    canon 35L uzywana wciaz w cenie nowej sigmy 35/1,4 , jak to mozliwe?AAAA szkło jest mega , to samo z aparatem , nowy 750d nie ma szans przy uzywanym 5d, pomimo że tego drugiego można dostać taniej (niestety nowych już nie ma).
    Z drugiej strony nie rozumiem tekstu "zrozumcie biedną studentkę) masz tą samą kwotę, i możesz kupić co chcesz nawet bezlusterkowca . Jeżeli w sumie też przeszkadzają ci rozmiary aparatu to w sumie celowałbym bardziej własnie w bezlusterkowce, małe , kompaktowe, i spokojnie swoje potrzeby zaspokoisz
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Dopiero zaczyna Awatar marcpro

Cytat Zamieszczone przez Jagobella Zobacz posta
    Szczerze mówiąc pisząc o używanym, liczyłam jednak że uda się zaoszczędzić troszkę pieniędzy, (...)
    W takim razie może: EOS 40d + Tamron 17-50 2,8 (I wersja bez stabilizacji).
    Powinnaś zmieścić się w połowie budżetu, a fotki (pod względem technicznym) będą więcej niż przyzwoite.

Pozdrawiam,
    Marcin

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

stawiam na to:
    Cytat Zamieszczone przez marcpro Zobacz posta
    EOS 40d + Tamron 17-50 2,8 (I wersja bez stabilizacji).

Uprawnienia umieszczania postów