Szukam profesjonalnego Labu w Warszawie.Czekam na wasze opinie.
Szukam profesjonalnego Labu w Warszawie.Czekam na wasze opinie.
Profilab
Profilab ul. Dzika 4
A co konkretnie chcesz w tym labie robić ? Mi na Dzikiej kilka rzeczy zrobili nieprofesjonalnie ale i tak wciąż jestem ich klientem ;-)
Może mieli na Dzikiej słabszy dzień;-)
3 profilaby. Maja swoje specjalizacje nawet. Pl. Mirowski - cz-b , Dzika - skanowanie, Wolska - duze wydruki i e-foto.
Durst Sigma kiedyś przynajmniej stał na Wolskiej...Zamieszczone przez Vitez
No to teraz na Dzikiej podobno stoi - przynajmniej tak twierdzila pani na Mirowskim jak ze 2 mies temu cos porzadniej chcialem zeskanowac znaczy do TIFF a nie ProfiCD - powiedziala ze to na Dzika wysylaja i do nich wraca.Zamieszczone przez Krzychu
A gdzie w Wwie mozna z plytki CD wydrukowac zdjecia 10x15 w przyzwoitej cenie (max 50gr za szt) i zeby to nie byl papier kodaka (nienawidze przesadzonej ilosci czerwienie na kazdym zdjeciu)? przesylanie 400MB przez strone wydaje sie dosyc czasochlonne wiec wolabym osobiscie zdac do labu plytke z zdjeciami.
Witam
Chciałbym odświeżyć wątek sprzed roku. Jakie są wasze propozycje na dobry fotolab w Warszawie? Czy coś się zmieniło, jest coś dobrego oprócz Dzikiej i Pl. Mirowski? Sprawdzałem ostatnio cenę odbitki 15x21 – 3,50zł, uważam że jest to trochę dużo.
Canon 40D | Sigma 18-50/f2.8 EX DC | C50 f1.8 | 430EX | Statyw | dużo chęci