Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: [DuDi87] wczorajszy spacer.

Uzależniony Awatar mwitek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Odp: [DuDi87] wczorajszy spacer.

Troszkę pokory. Jak robisz zdjęcia dla siebie to ich nie pokazuj a jak się decydujesz pokazać to licz się z krytyką. Wiem że to twoje zdjęcia i negatywne komentarze sprawiają ci przykrość ale musisz nabrać dystansu albo zmienić forum :-)

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez mwitek Zobacz posta
    Troszkę pokory. Jak robisz zdjęcia dla siebie to ich nie pokazuj a jak się decydujesz pokazać to licz się z krytyką. Wiem że to twoje zdjęcia i negatywne komentarze sprawiają ci przykrość ale musisz nabrać dystansu albo zmienić forum :-)
    z krytyką się liczyłem ale krytyka, a obraza to co innego widać ktoś sobie musi coś udowodnić zmienić forum jest kilka "powodów" żeby to zrobić
    Canon 1100D, Tamron SP 17-50MM F/2.8 VC, SAMYANG 8MM FISH-EYE CS II, CANON 75-300MM 1:4-5.6,CANON 18-55MM, YN 568EX II

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

To ostatnie tak widzę. Oczywiście przepraszam za wrzutkę w Twoją galerię.

Lampa na placu.

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez RobertON Zobacz posta
    To ostatnie tak widzę. Oczywiście przepraszam za wrzutkę w Twoją galerię.

Lampa na placu.

https://dl.dropboxusercontent.com/sc...iry=1468266364
    spoko nie ma problemu. teraz ja sorry bo mi się nie podoba to zdjęcie przerobiłeś je. a ja jakoś nie wiem robię zdjęcia jakie robię kilka ludzi mówiło, że im się podobają więc zaryzykowałem i wrzuciłem fotki do galerii ale widzę teraz nie potrzebnie i chyba zostanę przy swoich fotkach dla siebie fakt faktem dużo jest co mi się nie podobają ale jest kilka co są dla mnie ok. dzięki jeszcze raz za konkretną wypowiedź i opis zdjęć.
    Canon 1100D, Tamron SP 17-50MM F/2.8 VC, SAMYANG 8MM FISH-EYE CS II, CANON 75-300MM 1:4-5.6,CANON 18-55MM, YN 568EX II

Uzależniony Awatar italy

Cytat Zamieszczone przez DuDi87 Zobacz posta
    a ja jakoś nie wiem robię zdjęcia jakie robię kilka ludzi mówiło, że im się podobają więc zaryzykowałem i wrzuciłem fotki do galerii ale widzę teraz nie potrzebnie i chyba zostanę przy swoich fotkach
    Pierwsze co proponuję , zmień pochwalców .I to dobra rada.Potem weź się za robienie zdjęć i wrzucaj tu -ale nie wszystkie -jedynie te które uważasz że są dobre.Samo zrobienie zdjęcia to nie wszystko- przerób podstawy wiedzy,oglądaj zdjęcia innych , wyciągaj wnioski.Czasami warto zrobić taki temat zdjęcia który znajdziesz w galeriach Fotografów.- specjalnie przez duże F-Zobaczysz ile trudu wiedzy kosztuje taki jeden dobry kadr.Ja od pół roku poznaję tajniki fotografii ptaków - do tej pory zrobiłem około 6000 zdjęć i może kilka -dosłownie kilka ma ręce nogi.
    Więc weź sie do roboty a nie lamentuj Za rok już będzie lepiej

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez italy Zobacz posta
    Pierwsze co proponuję , zmień pochwalców .I to dobra rada.Potem weź się za robienie zdjęć i wrzucaj tu -ale nie wszystkie -jedynie te które uważasz że są dobre.Samo zrobienie zdjęcia to nie wszystko- przerób podstawy wiedzy,oglądaj zdjęcia innych , wyciągaj wnioski.Czasami warto zrobić taki temat zdjęcia który znajdziesz w galeriach Fotografów.- specjalnie przez duże F-Zobaczysz ile trudu wiedzy kosztuje taki jeden dobry kadr.Ja od pół roku poznaję tajniki fotografii ptaków - do tej pory zrobiłem około 6000 zdjęć i może kilka -dosłownie kilka ma ręce nogi.
    Więc weź sie do roboty a nie lamentuj Za rok już będzie lepiej
    no ok rozumiem wszystko tylko też pisałem wcześniej, że mam ograniczony czas ze względów osobistych. dlatego jest jak jest. Żonę mam zmienić ?

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Żonę mam zmienić ?
    Zakładam, że żona akceptuje Twoje zakupy sprzętu więc lepiej nie zmieniaj bo możesz trafić gorzej.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    Zakładam, że żona akceptuje Twoje zakupy sprzętu więc lepiej nie zmieniaj bo możesz trafić gorzej.
    akceptuję oczywiście dostałem od niej ostatnio samyanga.

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

akceptuję oczywiście dostałem od niej ostatnio samyanga.
    No to chłopie napieraj tym fiszem . Póki nowa zabawka.
    Tu masz 10k fotek jako inspiracja:
    https://www.flickr.com/groups/samyang8mm/pool/
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    No to chłopie napieraj tym fiszem . Póki nowa zabawka.
    Tu masz 10k fotek jako inspiracja:
    https://www.flickr.com/groups/samyang8mm/pool/
    no właśnie tylko mam obawy,że chyba się trafił nie ostry egzemplarz. czekam na spotkanie z fotografem profesjonalistą żeby ocenił ten obiektyw. ale dziękuję za link podpatrzę i mam nadzieję wyciągnę wnioski

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów