Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Wątek: [DuDi87] wczorajszy spacer.

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Odp: [DuDi87] wczorajszy spacer.

Musisz popracować nad warsztatem i kompozycją.
    Jako amator ośmieliłem się napisać kilka słów komentarza, z którym nie musisz się zgadzać.

Zostawiłbym dwie ostatnie fotki, reszta do "szuflady".

Wyjmij je za rok lub dwa, a sam się zawstydzisz.

Przynajmniej ja tak miałem, nie usuwam fotek ze swojej galerii - ku przestrodze sobie i innym .

1) Brak tematu, WB do korygowania dla tego oświetlenia, pusty plac i nic więcej. Do szuflady.

2) Jakiś ucięty pomnik, inny WB, odblask od linii, temat - brak. Krzywe budynki Do szuflady.

3) Jak nr 1. Pusty plac jest słabym tematem. WB jakiś jeszcze inny. Do szuflady.

4) Autoportret - nieudany. Cienie na twarzy, oczy praktycznie niewidoczne, ale na portretach to ja się nie znam.

5) Jest temat ! Ale brak ostrości. WB rozjechany, odblaski od linii do odcięcia. Kompozycja centralna słaby wybór, brak równowagi w mocnych punktach.

6) Krzywe do "bulu". Temat lampa ? Do szuflady z tym.

7) Jak wyżej. Kompozycja nie istnieje.

8) Może lepiej, uciąć 1/3 od dołu i 1/4 z lewej, poprawić WB, to może z tego da się zrobić, ale nie do druku, ale do albumu p.t. "Ja tu byłem wieczorem".

9) Temat lampa, trzeba było przymknąć do f22, a byłyby gwiazdki na lampie.
    Lekko krzywe, jakiś cień z prawej. Do poprawki. Tylko kostka z prawej daje fajny efekt "ciągnięcia" linii wzroku - taki obrazek na -3 po przerobieniu na czarno-biały.
    Ostatnio edytowane przez RobertON ; 11-07-2016 o 20:30

Uprawnienia umieszczania postów