Drugie na tak.Pierwsze na nie , dlatego że broń zawsze kojarzy mi się z przemocą.
bardzo dobre, obydwa
@Jim
Dobre dwa portrety. Jak wiesz początki sa trudne i mam nadzieję, że w swojej fotografii będziesz realizował się dalej. Zawsze stoję ku pomocyJa czekam teraz na kolejne tak dobre. Pozdrawiam
Obserwuję Cię na flickrze właśnie dzięki dwójce. Jedynka nie moja bajka, wzbudziła we mnie strach, ale to chyba dobrze, zdjęcia powinny wyzwalać uczuciaW moim bardzo amatorskim odczuciu nie potrzebujesz pomocy kolegi maxwella.
Człowiek myślał, że jak kupi lustereczko, to będzie jak w bajce...A tu gniot za gniotem![]()
c600d; c 50/1.8; t 17-50/2.8->5Dc;50 1.4;70-210 3.5; 35 2.0 i inne...
mój FB
mój Flickr
Dokładnie. Trzeba robić swoje i wypracować własny styl. Ciekawe zdjęcia.
@italy zgodzę się że może mieć złe skojarzenia pierwsze zdjęcie szczególnie w ostatnich latach ale czasami o to chodzi w fotografii tak jak pisze @zowa
@maxwell61 dzięki za wsparcie. Tylko jak długo jeszcze wszyscy będą chcieli patrzeć na moją facjatę ? ;-)
Będę się starał i szukał inspiracji oraz nowych modeli i modelek. Dzięki za miłe słowa.
Drugie bardzo dobre, emocje oddane w stu procentach, taki był chyba zamysł autora
pierwsze szare a nie czarno-białe (chyba, że tak miało być), bardziej od broni w oczy rzucają się nienaturalnie wielkie łapy, nie wiadomo co jest przekazem zdjęcia (ręce czy broń).
Pozdrawiam
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
A powiedz proszę, byłeś pomalowany czy to ps?
Zdjęcia bardzo dobre jak dla mnie. 1 faktycznie tak trochę gangsta i to mi nie pasuje, ale technicznie super.
@poszukiwacz takie łapy wyszły bo pierwszy plan i takie wrażenieWcale nie mam takich dużych dłoni
@mwitek oczywiście że pomalowana twarz, to było przed meczem Polska : Portugalia więc doping musiał być![]()