Czasem zdjęcie powstaje długo, czasem to krótka chwila. Jeśli masz czym, łap ją bo ucieknie.
Moja pasja, nie skrzywienie, tylko i wyłącznie czysta przyjemność...
Bo to są obiekty po obydwóch stronach Turystycznej, z czego dwa z nich są na narożniku z Promenadą Gwiazd. Co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości.
--- Kolejny post ---
Nie musi być na szczudłach. Budynki są na tyle wysokie, że widać je z molo. Stosunkowo duża odległość, długa ogniskowa, skrót perspektywy i powstaje złudzenie, że robisz z podobnego poziomu wysokości.
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Czasem zdjęcie powstaje długo, czasem to krótka chwila. Jeśli masz czym, łap ją bo ucieknie.
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria.solti.pl
No to dość prawdopodobne
--- Kolejny post ---
Chyba masz rację z tym hotelem... To widok ze StreetView Po lewej stronie mamy hotel, w oddali budynek, który na zdjęciu zagadce jest po lewej stronie
Moze jakis statek latajacy... Z paralotni czy cos?Tylko nisko musialby leciec... Czasami lataja wariaci nad plazami.
Mały, prosty, fajny 100D. https://www.flickr.com/photos/andrzejxm/
Najbliżej był solti - zdjęcie jest zrobione z dachu hotelu Amber Baltic.
Zadajesz następną![]()
Dzięki!
Skojarzenie miejsca miałem od razu, ale z początku wydało mi się zbyt mało prawdopodobne, żebym tak za pierwszym strzałem zgadł, więc stąd tyle pytań kierunkowych
Ale przynajmniej w pierwszej chwili pomyliłem się co do miejsca zrobienia
Swoją zagadkę zadam wieczorem, albo najpóźniej rano.
galeria.solti.pl