Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Czy Canon Eos 760D to dobry wybór?

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Domyślnie Odp: Czy Canon Eos 760D to dobry wybór?

świetny wybór
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
    ale co tu rozwijac? zapytales czy aparat bedzie dobry do danych zdjęć, krajobraz, makro , praktycznie wszystko, więc ten aparat będzie nadawał się praktycznie do wszystkiego, niewiem co więcej dodać trzeba?
    No można dodać, że matryca lepsza niż stara 18Mp oraz ergonomia o wiele lepsza niż 750D (górny wyświetlacz!).
    To jakoś podbuduje kolegę . Zakup sprzętu za trochę kasy to niezły stres, wypada wesprzeć dobry wybór.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    No można dodać, że matryca lepsza niż stara 18Mp oraz ergonomia o wiele lepsza niż 750D (górny wyświetlacz!).
    To jakoś podbuduje kolegę . Zakup sprzętu za trochę kasy to niezły stres, wypada wesprzeć dobry wybór.
    pytanie czy jest sens, optyczne daje recenzję i mozna sobie przeczytac ochy i achy na temat sprzętów lub odwrotnie. Dodatkowo jak to sie mówi "mozna lepiej" zawsze , bo jak nie 750d to 80d jak nie 80d to 7d2 albo 6d albo 5d3 albo 1dx2 i tak do bólu a jezeli chce kolega motywacji to napisalem ze to dobry aparat, robi zdjęcia lepsze niż to czym ja zaczynałem focić. Dla mnie wszystko co dziś jest na rynku nadaje się idealnie do fotografii, mamy tu przecież użytkowników którzy pamiętają klisze , mamy takich którzy pamietają kiedy DSLR to było coś tylko dla bogatszych . Z lat 2015/16 wszystkie lustzanki można uznać za idealne do fotografii
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Dobra, dzięki chłopaki ? zostaje przy 760D ? jeszcze raz dzięki ?

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów