Cześć! To mój pierwszy temat jak i post na forum, więc witam wszystkich bardzo serdecznieMam pytanie takie jak w temacie. Czy to będzie dobry wybór? Może jest coś lepszego? Naczytałem się recenzji, opinii i już sam nie wiem.
Pozdrawiam
Cześć! To mój pierwszy temat jak i post na forum, więc witam wszystkich bardzo serdecznieMam pytanie takie jak w temacie. Czy to będzie dobry wybór? Może jest coś lepszego? Naczytałem się recenzji, opinii i już sam nie wiem.
Pozdrawiam
bardzo dobry wybór
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Ciężko powiedzieć czy to dobry wybór ponieważ nie powiedziałeś do czego potrzebujesz aparatu. Na pewno wystarczy do zastosowań amatorskich. Jeśli poszukasz to znajdziesz również coś lepszego np:
70d, 7d mk2, 80d, 6d, 5d mk3, 1DX mk2
Ale niekoniecznie w lepszej cenie :P
Ostatnio edytowane przez luso ; 01-07-2016 o 22:46
Okej, no nie powiedziałem :P Makro, krajobrazy, praktycznie wszystko. Teraz planowałem kupić go z obiektywem 18 - 55, a później go zmienić.
Pamiętaj, że jest kilka wersji obiektywu 18-55. Najnowsza i zarazem najlepsza to STM. Ale jak kupujesz nowy aparat to pewnie taki dostaniesz jako KIT.
Tak, dokładnie to taki ? później planuje 55 - 250 IS STM i pewnie coś f/2,8, ale zobaczymy
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
jest ładny i robi ładne zdjęcia, polecam
SONY