Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Jaki smartfon dual sim ?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Jaki smartfon dual sim ?

ja mam oukitel k6000. spisuje się dobrze bateria ładowana nie częściej niż co 5 dni. Kiedyś testowałem go na nawigacji samochodowej używając tylko i wyłącznie na baterii. 500 kilometrów jazdy to było zużycie zaledwie 20% baterii. ale jeśli ktoś chce więcej to jest dostępny z baterią 10k mAh, ale jego wygląd jest trochę inny.
    Aparat ma gorszy, ale to forum użytkowników aparatów więc opcję można sobie darować. no i trochę mało pamięci bo tylko 12 GB, ale można rozbudować kosztem drugiego SIMa. cena zachęca. MZ nie warto kupować znanych marek i przepłacać i to nie wiadomo za co. Dodatkowo dokupować ubezpieczenie, chuchać, dmuchać, folię naklejać, aby jak najdłużej ładny był. Kupić tani i używać; zepsuje się to nie będzie szkoda na nowy wymienić. cena ok 600 PLN.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    rodzimy Kruger&Matz robi dużo dual simów. Topowy model ma ekranik 5.2
    nie rodzimy, tylko produkowany dla rodzimego dystrybutora. To jest jeszcze taki sam rodzimy GoClever produkowany przez Mantę.
    Ostatnio edytowane przez jaroz ; 30-06-2016 o 17:10

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Jaki smartfon dual sim ?

Cytat Zamieszczone przez jaroz Zobacz posta
    nie rodzimy, tylko produkowany dla rodzimego dystrybutora. To jest jeszcze taki sam rodzimy GoClever produkowany przez Mantę.
    To chyba oczywiste, gdzie produkowane są wszystkie telefony.

Uprawnienia umieszczania postów