Wczoraj przypadkiem w TVN Turbo widziałem program o konsolach. Jakichś dwóch facetów z Sony zachwalało, jakim to super produktem jest PS2! Parodia.
Wczoraj przypadkiem w TVN Turbo widziałem program o konsolach. Jakichś dwóch facetów z Sony zachwalało, jakim to super produktem jest PS2! Parodia.
Jak dla mnie takie kombo odpada, telefon to telefon, mp3 player to mp3 player, a aprat to aparat.
nie no aparat to nazwijmy sobie szczerze: to jest cos co utrwala krotki film lub foto z imprezki dla jalowcow co to w domu siedza i 'akurat' nie mogli uczestniczyc.Zamieszczone przez yasin
Osobiscie lubie jak telefon jednak gra (radio jest nr 1), iPod do biegania tez nie jest zly ... ale jakosc nowym telefoniku sony jest nr 1 ( + sync z iTunes) ... mysle ze to fajne polaczenie -> szczegolnie jak np. jezdzisz rowerem/metrem/itp do pracy lub uprawiasz jakis sport a musisz byc phone-ready![]()
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
Ja tam lubie muzyke i zdjecia miec w telefonie. Aparatu caly czas nie nosze, a dobrze miec przy sobie taki "notatnik", nawet po to zeby kiedys wrocic z lepszym sprzetem. Muzyka.. no lubie sluchac muzyke na ulicy, a po co nosic 10 sprzetow, jak mozna 1.
slyszalem zapowiedz o telefonie dla amatorow joggingu co mierzy czas, szybkosc i przebyty dystans ... MP3, radio, tel oczywiscie w zestawie.
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
OT ciekawosta ...cos podobnego juz istnieje, tylko bez telefonu. Nike+iPod http://www.nike.com/nikeplus/Zamieszczone przez AGO
![]()
Według mnie sony jednak się jednak uda z d-slr. Powód jest prosty. w chwili obecnej bardzo rośnie sprzedaż lustarzanek. Ludzi, którzy maja analogi slr jest trochę i po pewnych przygodach z cyfrowymi kompaktami (a nawet aparatami klasy bridge) będą chcieli jednak wrócić do lustrzanki. Zaporowa jest jednak cena (niech mi nikt nie mówi że 2500 za najprostrze d-slr to mało- powinno być 1000-1500 z kitem), więc firmy takie jak samsung to zauważyły. I panasonic i sony zrobia według mnie to samo - wypuszczą na rynek "super lustrzankę" - patrz nowy panasonic i alpha sony, a potem jaku "uzupełnienie" swojej oferty wypuszczą aparaty sprawdzonych graczy z własnym logo i z niższą ceną. U panasonica będą to Olympusy (nawiasem mówiąc mnóstwo się mówi o innowacyjności firmy, a nie przekłada się to jeszcze na sprzedaż - jeszcze za wysokie ceny), a u Sony odświerzone Minolty. I najważniejsza rzecz - optyka. Panasonic wpisał się do standardu 4/3 - wspiera ją aktywnie niezalezna i tania Sigma. Myślę więc że sony będzie korzystało ze sprawdzonej minolty i możę Tamrona. Tę drogę wybrał już Samsung - choć nie siląc się na flagowca (choć za takiego można by uznać Pro815) poszedł na skróty - i życzę mu powodzenia. Ja osobiście uważam że i tak najważniejszy jest system i obiektywy - dlatego jestem na forum i inwestuję w mojego Canona.
Ale jak słusznie ktoś wcześniej zauważył na forum są jednak ludzie zainteresowani czymś więcej ponad "tanie body z obiektywem 28-300".
Wszystkim pozostałym, dla których aparat służy do fotografowania świąt i wakacji wystarczą albo głupki albo właśnie tanie body (samsunga, panasonica i sony) z jednym obiektywem z wielkom napisem ZOOMx15.
http://www.theinquirer.net/?article=32171
niezle jaja :-)
" You end up with a console with half the triangle setup rate of the 360, a crippled CPU that is a bitch to program, and tools that are atrocious compared to the 360. To make matters worse, you have an arrogant set of execs telling us that twice the price is worth it for half the power, a year late. If it isn't already too late, Sony had better do something about this recto-cranial inversion or it may very well sink the console. ľ"
Lepiej sie tego nie dalo podsumowac ...
Wyczytałem jeszcze coś takiego: http://www.digitalmediathoughts.com/...n=expand,10596
"Though the HD DVD format launched less than two months ago, Universal Studios Home Entertainment has announced it will already be dropping the list price of all its current and upcoming releases on the format.
[...]
While Sony's delaying and cancelling some Blu-ray movies that have yet to be released, here's Universal already lowering their prices! It's never been more obvious to me who is going to win here. Blu-ray, meet UMD, Minidisc, Memory Stick and Betamax. Don't feel bad, you're just the next one in a long line of familial failures.