Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Kto wie. Na poczatku ofiara bedzie Ken Kutaragi, a on jest dosc
nie-japonski...
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Kto wie. Na poczatku ofiara bedzie Ken Kutaragi, a on jest dosc
nie-japonski...
Łącznie z pracownikami :-). To u nas jednak lepiej.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Seppuku - to ostatnie co robi prezes upadającej japońskiej korporacjiZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
Małe sprostowanie. Współcześni samurajowie robią SEKUPU.Zamieszczone przez Theoo
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
sranie w banie
kojarzycie sony-bony ???
http://video.google.com/videoplay?do...814467&pl=true
sony da rade![]()
![]()
...
Ja dodam ze swojej strony obserwację, która juz nasuwa mi się od pewnego czasu - ludzie generalnie nie przywiązują się do marek. Myślę o zwykłych zjadaczach chleba a nie pasjonatach. Jescze kilka lat temu człowiek wydający na telewizor np 3 pensje na 99% kupiłby sony, panasonica, może philipsa. Dziś nikt nie wacha się wydać harmoni pieniędzy na lg, funai, samsunga... Ostatnio udzielałem kilku osobom rad związanych z zakupem małych cyfrówek - nikt mnie nie posłuchał - kupili co było w media markcie akurat w promocji. Jakieś smieszne samsungi, stare modele olimpusa itd.
Podobnie jest z rynkiem aut. Moi jeżdzący do niedawna niemieckimi wózkami koledzy bez stresu kupują np hyundaya czy Kię.. A ten rynek jest przecież bardzo zależny od wizerunku marki.
Zmierzam do tego, że zgadzam się ze snowborderem, że sony będzie słabnąć. A w dslr - moim zdaniem - nie poszaleją. Ten tort jest jednak już podzielony i zgadzam się, że sony postawiło na schodzącego z rynku gracza..... A canon i nikon - trzymają się mocno.
Tu nasuwa się znowu pytanie - co z przyszłością apsc? Może to będzie standard? A FF zostanie pozycjonowane tylko dla wąskich zastosowań i będzie drogie? Tą drogą zdaje się posuwać nikon a to musi mieć wpływ na plany canona...
Pozdrawiam
artur
Nawet jeśli masz rację - to pytam ile to będzie kosztowało? A musi kosztować żeby było bardzo dobre. A jak będzie kosztowało to jak sony będzie to wpychać na rynek? I kto to kupi? Jak ktos ma wydać tysiące $ to wybierze canona albo nikona i sprawdzone szkła... Tak myślę. Dla nowego gracza cena jest parametrem. Chyba że robi się cos tak niszowego jak lustrzanka panasonica z obiektywem leici - wtedy to może kosztować ile chce :-)
al
ale o co chodzi? przeciez sony nie upadnie nie ma szans... marketing sprzedaje pewnie z 90% kompaktow a nie tablice testowe ;-)
Ale Mercedes tez robi samochody nie na kieszen przecietniaka, a nie upadl.
Canon 5DII, 1.8/50, 2/100, 24-70, 70-200
inne sprzety
Zamieszczone przez Canonek
Mercedes to jest taniocha i masówa![]()