Może nada się na śluby? tak "z przyczajki"? bo przysięge, to raczej trudno bedzie...
Używany przez NASA obiektyw 1000 mm f/4.5 trafi na aukcję - Optyczne.pl
Może nada się na śluby? tak "z przyczajki"? bo przysięge, to raczej trudno bedzie...
Używany przez NASA obiektyw 1000 mm f/4.5 trafi na aukcję - Optyczne.pl
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
@tombas nie spamuj tym linkiem, chce kupic to szklo i uzywac do macro. Przyspamisz jakis amator kotleta sie nawinie i kupi po promocyjnej cenie.
to szkło się do makro nie nadaje, ale unikalny bokeh pozwoli nadać niepowtarzalny wydźwięk fotografii tych unikalnych momentów - czyli do kotleta jak najbardziej.
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
@jas zamocuje odwrotnie canona 1000 f5.6 do i bedzie git.
nikt takiej przejściowki (z wiadra na ef) nie zrobi - nie uda się, ale kotlet jak najbardziej
Jestem szumofobem
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
kotlet jest najważniejszą ze sztuk (parafrazując słowa Włodzimierza Iljicza Lenina) - a to wymaga narzędzi na miarę tej sztuki.
Jestem szumofobem
jeszcze jeden trochę ciemny i duży kościół jest potrzebny ale jakie wrażenie a cena to okazja po prostu
Nikkor 1200 mm f/11 - rzadki obiektyw trafił na eBaya | Fotoblogia.pl
Jestem szumofobem