Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
popatrz w necie na zdjecia
jak sa kadrowane
wiem co to trójpodział jeśli o to ci chodzi ;-) przeglądam też galerie np na tym forum.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
Jasne że nie.
To akurat było pytanie retoryczne, ale i tak dzięki za odpowiedź ;-)

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez dave88 Zobacz posta
ad 1. ale co tablica ? co w niej takiego niezwykłego ? chciałeś pokazać tablicę a pokazałeś w sumie nic bo dookoła jest wszystko i za nią także więc nie wiadomo na czym się skupić

ad2. to samo pytanie jak do 1...czemu chciałeś pokazac chłopca który wskazuje palcem ? że niby murzynka nigdy nie widzieliśmy ? :P

ad.6 czemu ta znudzona dziewczyna ma kogokolwiek zainteresować ? w sumie to myślałem że bardzij chodzi Ci o ten śmieszny rower bo wygląda jak zrobiony z rurek po papierze toaletowym

i jedna rada...jeżeli masz więcej takich mega nieostrych zdjęc to wywal je od razu do kosza i nie wrzucaj nigdzie bo nie widzę w tym najmniejszego sensu

masz puszkę o której ja mogę pomarzyć...sprawdź co z tym obiektywem czemu tak nieostro wychodzi bo to aż dziwne...

a teraz idź i rób dużo, bardzo dużo zdjęć, oglądaj galerie innych, poczytaj poradniki...każdy kiedyś zaczynał
Moja wizja była taka, że to taki mini reportaż z imprezy i zamiast pisać np dn tego i tego bylem tam a a tam to chciałem trochę inaczej pokazać gdzie byłem, ale widzę, że się nie spodobało no trudno :-(
ad 2 Na pewno każdy widział, a jakby był biały chłopiec czy jakiś czerwony czy żółty to by było lepiej? come on...
ad 6 mnie zainteresowała, tak po prostu.
co do uwag nt tego obiektywu to najwcześniej będę miał czas w sobotę podjechać do kogoś kto mi to sprawdzi, dzięki za cenne uwagi.