Dla mnie zagadka bez sensu! Takie widoki są w każdym polskim porciku nad Bałtykiem. Odpowiedź prawidłowa: na (bądź nad) Bałtyku (Bałtykiem). A cała reszta może być dopisana dowolnie...
Dla mnie zagadka bez sensu! Takie widoki są w każdym polskim porciku nad Bałtykiem. Odpowiedź prawidłowa: na (bądź nad) Bałtyku (Bałtykiem). A cała reszta może być dopisana dowolnie...
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
akurat watpliwosc jest sluszna, bo zagadka jest bardzo ogolna. takie przypadki pokrywa ponizszy punkt regulaminu:
(dodano 2014-09-03) Pytania muszą dotyczyć przedmiotu lub miejsca, nie mogą odnosić się do sposobu wykonania zdjęcia. Odpowiedź na pytanie musi być (przynajmniej teoretycznie) możliwa do zweryfikowania na podstawie innego publicznie dostępnego zdjęcia bądź jakiejś informacji.
ale jesli ktos znajdzie zdjecie przedstawiajace dostatecznie podobny statek na Wisloku to i "Rzeszow" bedzie dobra odpowiedzia i bedzie trzeba ja uznac. sorry Winnetou
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Czy to statek polski?
okolice komodo?
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Szczecin?
--- Kolejny post ---
Kapitan Głowacki?
Dziwnów?