Pokaż wyniki od 31 do 40 z 107

Wątek: Prośba o pomoc - ocena fotografii ze ślubu

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Prośba o pomoc - ocena fotografii ze ślubu

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
    Masz jedną szansę na zrobienie ślub, bierzesz za to kase, 1900 zł czy 300zł czy 10 000zł, slub robisz raz . Z drugiej strony Pan młody powinien pomyśleć że taka kwota to jednak nie jest nic wielkiego w środowisku fotografów ślubnych i niestety jakość będzie adekwatna do "niskości" wydanych pieniędzy

--- Kolejny post ---

jasiu co ja robie dziś a co jest na stronie (która w tej chwili jest w trakcie zmiany)to jedna sprawa, druga to że nie dyskutujemy o moich zdjeciach bo nieważne jak "spie..olone" są tak klient nigdy nie wrócił do mnie z reklamacją czy też nie chciał wchodzić na drogę prawną. Możę mam mało wymagające pary kto wie.
    Dla informacji (nie obrony bo kompletnie mi to leży) ostatni ślub na stronie dodany był w marcy tego roku a slub z sierpnia tamtego roku ;* po więcej i częściej zawsze zapraszam na fanpage
    może warto stonować trochę wypowiedzi, tak mocne sądy chrakteryzują ludzi młodych na początkowym etapie rozwoju i zwykle nie mają oparcia w rzeczywistości - jak patrzę na portfolia krytykanta i osoby krytykowanej to stwierdzam że jest podobnie no może dziewczyna ma odrobinę więcej iskry bożej - pewnie też już robi inne zjęcia i lepsze bo ten ślub był rok temu.
    fanpage niestety nie mam czasu na ogladanie kotleta - teraz to tylko niezdrowa ciekawość .
    Ostatnio edytowane przez jaś ; 12-06-2016 o 13:56
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów