Pokaż wyniki od 1 do 10 z 107

Wątek: Prośba o pomoc - ocena fotografii ze ślubu

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Prośba o pomoc - ocena fotografii ze ślubu

Cytat Zamieszczone przez Erulisse Zobacz posta
    Witam, bardzo proszę o pomoc i obiektywną ocenę pracy mojego fotografa. Niedawno otrzymałam album wraz ze wszystkimi zdjęciami od fotografa który robił zdjęcia na moim ślubie. Pewne osoby z mojego otoczenia bardzo je skrytykowały, mi ciężko jest je obiektywnie ocenić, po za tym nie znam się na tym, dlatego zalogowałam się na tym forum. Jednak nawet jako laik mogę jednak powiedzieć, że fotograf nie zachowywał się profesjonalnie, a także przez długi czas nie chciał udostępnić mi oryginałów zdjęć.

Tutaj zamieszczam link do strony z obrobionymi zdjęciami:
    https://www.flickr.com/photos/134683...57663369812351
    Uważam, że powinno się dziewczynę fotografkę zaprosić do wątku. Nie pytasz się anonimowo. Podajesz jej dane. A jak na razie nie masz żadnego dobrego argumentu. Czyli tym samym oczerniasz ją (jak dla mnie). Powinna i ona mieć również możliwość reakcji. Choćby rozważyć czy nie należało by to Cię podać do sądu o zniesławienie.

Nie podpierasz się umową. Na miesiąc przed dowiedziałaś się o zmianie fotografa. Co na to umowa ? Ty się zgodziłaś na zmianę. Czyli zaakceptowałaś poziom zdjęć dziewczyny.
    Osiem miesięcy czekałaś na zdjęcia. Co na to umowa ? Ty w tym czasie wysyłałaś jej zdjęcia do kadrowania.
    Itd. itd. Pomijam, że znajomi fachowcy fotograficy powinni Ci też powiedzieć, że reportaż ślubny nie jest łatwy. Sala nie była najlepsza odpowiednia (kolory, boazerie, światła), ludzie zaczerwienieni. I jeżeli wybierasz dziewczynę za 1900zł to musisz mieć świadomość, że ryzykujesz że może sobie z tym nie poradzić. Jeżeli się nie mylę to jesteś z okolic Ślaska. Ostatnio miałam info, że tam średnio to 4000zł za ślub.
    Ostatnio edytowane przez aleksandria ; 16-06-2016 o 10:33

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów