O nas - Fotografia ślubna
Na stronie figurują jako para fotografów, dodatkowo patrząc na ich blog można łatwo stwierdzić że pokrywają się one z tym co prezentuje autorka wątku. Przykro mi że zdjęcia ci się nie podobają ale na zdjęcia wpływa wiele czynników, ludzie,miejsce (poza oczywistymi jakim jest fotograf oraz światło czy umiejetnośc korzystania z niego),stylizacja, pozowaniei dlatego też reportaże względnie się różnią. Niestety jak pisałem wczesniej zdjęcia nie odbiegają od jakości która prezentowana jest na stronie, tymbardziej że na blogu zamieszczone jest około 10-20 zdjęć a ze slubu dostajesz ich 10x tyle, niestety 200 zdjęć nie będzie miało takiej siły jaki 10 najlepszych kadrów, przykro mi z tego powodu. Ja bym nie zapłacił takiej ceny za tego fotografa, a sądze żę gdybyby przyszedł pan fotograf a nie pani to otrzymalibyście bardzo podobny materiał,kto wie czy nie gorszy. Mimo wszystko podpisując umowe zgodziliscie się na jakość jaką prezentują fotografowie, zgodziliscie się na cenę, nie ustaliliście ilosci zdjęć wiec ze strony fotografa można powiedzieć że wywiązał się z umowy, to że inni oddają 2x tyle albo i więcej to inna sprawa. Po to są spotkania , umowy, pytania aby o wszystkim się dowiedzieć i dogadać, w tej chwili niestety to co widzę to niezadowoloną Pannę młodą z czego jest mi niezmiernie przykro (naprawdę) bo wiem jak ważny jest dzień ślubu , ale niestety już nic z tym się nie da zrobić, jedyne co to możecie teraz zatrudnić porządnego fotografa, i mówie tutaj o naprawdę solidnym gościu lub kobiecie który przynajmniej w jakiś sposób poprawi wam humor. W sądzie nic nie ugracie, bo dywagacja nad "ładnością" zdjęć kompletnie tutaj nie ma sensu (tymbardziej żę na stronie prezentują to samo). Przykro mi ale musicie żyć z tymi zdjęciami i pogodzić się z waszym wyborem fotografa ślubnego.
--- Kolejny post ---
coś w tym jest![]()