Nie masz czasu na oglądanie kotleta ale na strone miałeś czas wejść i napisać ten post , trochę smutno ale idąc tym torem moge powiedzieć że twoje zdanie jest kompletnie zbędne i bezsensowne oraz pozbawione jakiejkolwiek wartości i można sobie nią conajwyzej podetrzeć sam wiesz co gdyż nie masz wogóle zadnych zdjęć, obstawiam też że pewnie ich nie robisz sądząc po tym ze na forum fotograficznym nie masz żadnego odnośnika do nich, albo są poprostu kijowe . (nie mam na celu obrażania ciebie ale takie stwierdzenie mogło by paść własnie od osoby na początkowym etapie rozwoju, co do mojego wieku dziękuje liczba stanowi jedno ale duchem czuje się jak młod bóg, stawiam na coś nordyckiego bo ostatnio piękną brodą się chwalę)
przeginasz jak w praktycznie każdym poście - poziom zdziczenia jest dla mnie trudny do osiągnięcia - więc nie bedę próbował - to nie ja pokazuję zdjęcia z pseudoartystycznymi maziajami w pierwszym planie - żegnam.
Jestem szumofobem S50/1.4A. Mam ostrego kundla. Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień