Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Mam Nikona, myślę o zmianie systemu, możecie doradzić? :)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: Mam Nikona, myślę o zmianie systemu, możecie doradzić? :)

@Moniika co do kolorów polecam również spróbować oprogramowanie Capture One PRO 9. Jeśli chodzi o szkła NIKON odświeżył w zasadzie wszystkie budżetowe stałki. W canonie na razie tylko 35mm/f2, reszta to konstrukcje z początku lat 90-tych Dopóki ktoś nie chce kupować obiektywów z serii "L" NIKON na chwilę obecną ma chyba lepszą ofertę.
    Miłego dnia
    moja www

Domyślnie Odp: Mam Nikona, myślę o zmianie systemu, możecie doradzić? :)

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    @Moniika co do kolorów polecam również spróbować oprogramowanie Capture One PRO 9. Jeśli chodzi o szkła NIKON odświeżył w zasadzie wszystkie budżetowe stałki. W canonie na razie tylko 35mm/f2, reszta to konstrukcje z początku lat 90-tych Dopóki ktoś nie chce kupować obiektywów z serii "L" NIKON na chwilę obecną ma chyba lepszą ofertę.
    Ten aparat to nie aparat, to bestia!

Problem z kolorami natomiast jest gorszy niż się spodziewałam, tzn. nie ze wszystkimi, bo kwiatki oddaje ładnie . Ale skóra to jest tragedia, to nawet nie żółtaczka, tylko - pardon, panowie - jakaś sr****a . Tragiczny zafarb w kolorze brunatnym/ochry.

Co do softu to dla mnie bez sensu jest korzystać z buk wie ilu tooli, postaram się znaleźć coś sensownego w necie na ten temat, żeby zmienić ustawienia w korpusie. Przecież ludzie robią nim zdjęcia, więc nie może być tak tragicznie . Co prawda jeden pan, którego fotki mi się bardzo podobają robi głównie w B&W .

No i ta sama 50-tka na tym korpusie pięknie rysuje, jakoś tak inaczej, nie mogę się doczekać 85-tki

A co do szkieł to faktycznie masz rację, ale te L-ki, ach jo

Uprawnienia umieszczania postów