Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Canon 5d mark 1 problem

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie Canon 5d mark 1 problem

Witam
    Sprzedałem na eBayu zestaw canon 5d mark 1 wraz z 2 obiektywami, lampa, statywem i innymi gadżetami.
    Nigdy nie miałem problemu z aparatem, przed samym zapakowaniem jeszcze zrobiłem kilka zdjęć, wszystko działało. Zapakowany był mega szczelnie, w pudelku, torbie fotograficznej i usztywniony folia babelkowa, i jeszcze wysłany przesyłka za 42 funtow, ubezpieczona na kwotę 1000 funtow.
    Na drugi dzień kupujący otrzymał aparat, gdyż mam potwierdzenie, a on po 5 dniach mi pisze ze lustro wypadło z aparatu. Osobiście dziwi mnie ten fakt, gdyż tego typu rzeczy od razu powinny być sprawdzone, tym bardziej ze ktoś zapłacił ponad 1000 funtow za cały zestaw.
    Wiem, ze canony 5d mark 1 miały problem z odklejającymi się lustrami, czy aby tak to wyglądało jak jest to przedstawione na zdjęciu? (swoja droga zastanawia mnie wgięcie na na blaszce widoczne na zdjęciu). W tej chwili nie wiem nawet czy na zdjęciu jest mój aparat, i czy tego typu usterka nie powstała w ciągu 5 dni od otrzymania przez kupującego aparatu, napewno działało w pełni kiedy ja go posiadałem.

Z gory dziekuje
    Ostatnio edytowane przez klopocisko ; 30-05-2016 o 17:59

Uprawnienia umieszczania postów