Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Oly OMD E-M5

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    EU

Domyślnie Odp: Oly OMD E-M5

Nie przesadzajmy z tymi porównaniami, to nie jest mój ulubiony sport
    Olkiem bawi się wyłącznie moja Pani. Organoleptycznie stwierdziłem, ze AF-S jest u EM1 w "normalnych" warunkach oświetleniowych (np. światło dzienne) bardzo szybki. Nie widzę specjalnej (czytaj: żadnej ) różnicy w porównaniu ze znanymi mi lustrami. Jego AF-C niezbyt dobrze znam(ze tak powiem) . Spróbowaliśmy kiedyś na pokazie lotniczym i tylko ku..wy się posypały: przy zdjęciach seryjnych, EVF robi się natychmiast czarny i nie ma zbyt wielkiego znaczenia czy AF-C działa, czy nie. To oczywiście dosyć specyficzny przykład, ale nic innego wymagającego AF-C, Olkiem nie robiłem.
    XT1 pstrykam ze dwa miesiące i to raczej wyłącznie statyczne motywy (jakoś tak się składa ). AF S w dzień działa, choć rzekłbym, iż gorzej od Olkowego. W gorszym oświetleniu tez trafia, ale już trzeba być bardziej cierpliwym. Niestety nadal jestem przekonany, ze jeżeli jest potrzebny prawdziwy AF-C (np. lotnictwo, ale nie na 10.000m), to trzeba sięgnąć po N lub C i to raczej z górnej półki. Pewnie inni koledzy znajda jakiej kontr-przykłady.
    Ostatnio edytowane przez Pawel92 ; 30-05-2016 o 18:42
    Pozdrowienia,
    Paweł

Zdjęcia

Uprawnienia umieszczania postów