Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Jakie parametry (ustawienia) aparatu?

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Gród Kraka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez j@nusz Zobacz posta
    Nie chcę zakładać nowego wątku. Przeszukałem forum, ale nie znalazłem odpowiedzi na pytanie, które mnie nurtuje, a podany wyżej link prowadzi donikąd.
    Czy ktoś z Was wie, jak są ustawione domyślne parametry (kontrast, ostrość, nasycenie, odcień) w 300D. Chciałbym ustawić swoje w jednym z trzech wolnych zestawów użytkownika. Chciałbym głównie "podkręcić" ostrość. Z tego co próbowałem, to przy każdym z parametrów istnieje 5-stopniowa regulacja (po dwa na + i - oraz 0). No i dlatego jestem ciekaw, jak wygląda to przy domyślnych ustawieniach Canona w Parametr 1 i Parametr 2. W instrukcji obsługi również nic na ten tremat nie znalazłem. Dodam, że nie interesują mnie RAW-y lub obróbka w PS. Chciałbym "podostrzyć" zdjęcie już w aparacie. Wiem, że mógłbym dać ostrość na full, ale może ktoś zna ustawienia domyślne.
    Z góry dzięki za odpowiedzi.
    Coś kolega pobieżnie przegląda instrukcję. Na stronie 57 (300D) jest wyraźnie napisane jakie ustawienia są w Parametr1 i Parametr 2. Dla ułatwienia na samym dole strony.
    Parametr 1 - kontrast, ostrość nasycenie ustawione są na +1
    Parametr 2 - wszystkie parametry maja wartość 0

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomsarz Zobacz posta
    Coś kolega pobieżnie przegląda instrukcję. Na stronie 57 (300D) jest wyraźnie napisane jakie ustawienia są w Parametr1 i Parametr 2. Dla ułatwienia na samym dole strony.
    Parametr 1 - kontrast, ostrość nasycenie ustawione są na +1
    Parametr 2 - wszystkie parametry maja wartość 0
    Wydaje mi się że przez prawie 3 lata kolega J@nusz doczytał co jest napisane w instrukcji bo od 2,5 roku forum nie odwiedził
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 30-03-2008 o 22:52
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów